Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

Eğlenerek yapacağınız zeka testi ile karşınızdayız. Zeka testi çözerek hem beyin jimnastiği yapıp hem de kendinizi herkese kanıtlayabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış görselde gizlenmiş bir fil vardır. Gizli fili bulmak için de 5 saniyeniz bulunmaktadır. Peki resimdeki gizli fili bulabilir misiniz? İnsanlardan sadece yüzde 2'si 5 saniyede bulabiliyor!

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!
Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!
GİRİŞ 02.01.2023 15:53 GÜNCELLEME 02.01.2023 15:53
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kıvrak bir zekaya ve dikkatli bakışlara sahip olduğunu düşünüyorsanız ve "Ben ayrıntılardaki her şeyi görürüm." diyorsanız işte tam size uygun bir test! Karşınızdaki resim bir optik illüzyondur. Görselde gizlenmiş olan fili görmek ise oldukça zor. Peki resimde gizlenmiş fil nerede? İnsanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

RESİMDEKİ GİZLİ FİL NEREDE?

Gözlem becerinizi geliştirici optik illüzyonlar ile can sıkıntınızı giderebilirsiniz. Araştırmalar optik illüzyonların insan beyninin işleyişini anlayamaya da yardımcı olduğunu ileri sürüyor. Ayrıca optik illüzyonlar olayları nasıl algıladığınızı da ortaya çıkartıyor. Karşınızdaki resmide saklanan fil zekice gizlenmiştir.

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

İNSANLARIN SADECE YÜZDE 2'Sİ 5 SANİYEDE FİLİ BULABİLİYOR!

Hazırlanan çizimde birçok insan parkta keyifle vakit geçiriyor. Kulaklıkla müzik dinlerken köpeklerini gezdiren bir kadın, ailece oturmuş piknik yapanlar, bir bankta oturan yaşlı teyze ve bir çocuk... Bu kadar ayrıntılı bir fotoğrafta gizlenmiş bir fil de mevcut. Acaba 5 saniyede fili bulabilecek misiniz? Süreniz başladı!

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

Optik illüzyonlar aslında, gözlem becerinizi ve durumsal farkındalığınızı test etmektedir. Bu tür testleri ne kadar çok çözerseniz gözlem yeteneğinizde o kadar artacaktır. Peki gizlenmiş fili bulabildiniz mi?

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

FİLİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Eğer fili bulabildiyseniz gerçekten keskin bir gözlem beceriniz var. Tebrikler, fili 5 saniyede gören %2 insan arasında siz de varsınız! Göremeyenlere filin yerini gösterelim.

İŞTE RESİMDEKİ GİZLENMİŞ FİL!

Resimde saklanan fil, bankta oturan yaşlı teyzenin yanındaki küçük ağacın içine gizlenmiş durumdadır. Hortumunu, kulaklarını ve karnını dikkatli baktığınızda fark edebilirsiniz.

Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 17
  • Mega zeka kedi 11 ay önce Şikayet Et
    Ben resme baktığım an gördüm mega zeka mıyım
    Cevapla
  • ümmet 11 ay önce Şikayet Et
    4 numaralı ağacın altındaaaa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Resimle ilgili bende birşey sorayım cevabı bir haftada bulan dahi resimdeki enbuyuk karınca nın ağzında taşıdığı şey nedir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün yorumları okudum hala bulamadım şakamîsız sız agacın ustunde olsa olsa maymun olur
    Cevapla
  • Nermin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok artık. Ağacın içinde oturuyor zaar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti