Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

Eğlenceli zeka testi çözmek ister misiniz? Zeka testleri türlerinden bir tanesi olan farkı bul ile iki görsel arasındaki değişiklikleri bulmanız gerekmektedir. Birbirine benzer olan ama 3 farkı bulunan zeka testini çözebileceğinize inanıyor musunuz? Hadi o zaman, beyin jimnastiği yapma zamanı geldi! Peki bu meydan okumaya var mısınız? Bu zeka testinde 3 farkı 11 saniyede bulmanız gerekiyor.

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır
Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır
GİRİŞ 21.01.2023 16:25 GÜNCELLEME 21.01.2023 16:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kendinizi test edebileceğiniz, gözlem becerilerinizi sınayacağınız zeka testlerini çözerek aynı zamanda eğlenceli vakit de geçirebilirsiniz. Bu zeka testi, çocuklar ve yetişkinler tarafından yapılabilecek düzeyde hazırlanmıştır. Peki iki resim arasındaki 3 farkı bulabilecek misiniz? Kendine güvenenler için süre başladı.

ZEKA TESTİ GÖRSELİNDE 3 FARK VAR

Hazırlanan görselde çizgi film deyince akla gelen karakterlerden ikisi bulunuyor. Mickey ve Minnie Mouse görselinde toplam 3 fark bulunmaktadır. Hazırlanan görselde karakterler parkta gülüp oynamaktadır. Parkta yemyeşil ağaçlar ve çiçekler bulunmaktadır.

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

ZAMAN GEÇİYOR, ACELE EDİN!

Gözleriniz bir yandan farkları ararken zamanla da yarışmaktasınız. Eğer çözümü bulmakta zorlanıyorsanız biraz daha dikkatli bakmaya çalışın. Sürenin sonuna yaklaşırken bulup bulamadığınızı merak ediyoruz. Aşağıdaki çözüm görseline bakmadan kendiniz bulmaya çalışın ki adil bir deneme olsun.

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

SÜRE DOLDU, FARKLARI BULABİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Peki 11 saniyede 3 farkı bulabildiniz mi? Eğer bulduysanız tebrikler! Gerçekten algılarınız açık ve bakışlarınız keskin! Bulamayanlar için cevabı paylaşıyoruz.

Peki siz verilen sürede kaç farkı buldunuz?  Yorumlara yazmayı unutmayın.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • caner 11 ay önce Şikayet Et
    9 saniye
    Cevapla
  • Tülay TORAMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    bankın bir ayağı kırmızı kazakta bir puantiye eksik vede çimenlerin üzerindeki ayaklı çiçekli k diğerinde yok
    Cevapla
  • Ali berat 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk