Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

Zeka testi çözerek yararlı ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Özel olarak tasarlanan bu zeka testinde gizli bir kalp bulmanız bekleniyor. İnsanların %90'ı 9 saniyede gizli kalbi bulamıyor. Peki siz kendinize güveniyor musunuz? Peki siz yapabilecek misiniz, yoksa yüzde 90'ın içine mi gireceksiniz?

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!
Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!
GİRİŞ 01.07.2023 09:58 GÜNCELLEME 01.07.2023 09:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeka testleri çözmek için mantığınızı ve bilişsel zekanızı kullanmanız gerekmektedir. Böylelikle beyin jimnastiği de yapacaksınız. Bu tür IQ testleri çoğunlukla bir resim veya cümlelerdeki eksiklikleri, nesneleri ya da sayıları bulmayı gerektiren içerikler olarak hazırlanmaktadır. Karşınızdaki zeka testinde ise dikkatiniz ve gözlem beceriniz ölçülecektir. Testteki gizli kalbi 9 saniyede bulmanız beklenmektedir. O zaman süre başladı!

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

ZEKA TESTLERİ ÇÖZMEK ZİHNİN PERFORMANSINI ARTIRIR

Zeka testleri yapmak zihinsel performansı iyileştirme yollarından biri olarak kabul edilmektedir. Birkaç türü olan zeka testlerinin bazıları daha kolayken diğerleri karmaşık ve zor olmaktadır. Zorlayıcı olanlar, beynin uyarılmasını ve bilişsel gelişmesini desteklemektedir. Bu sebeple bol bol bu tür aktiviteler yapmak beyin gelişimini olumlu etkiler.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

IQ TESTİNDEKİ KALP NEREDE?

Hazırlanan bu testte mavi, pembe ve beyazın  farklı tonlarında birçok fil bulunmaktadır. Sürüyle beraber vakit geçiren bir grup kelebek de onlara eşlik etmektedir.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

Bu IQ testinde fil sürüsünün ve kelebeklerin arasına gizlenmiş bir kalp bulunmaktadır. Olabildiğince kısa sürede o kalbi bulmanız gerekmektedir. En fazla 9 saniyede kalbi bulmalısınız.

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

Mantıklı düşünüp doğru açılardan görsele bakmalısınız. Süreniz daralıyor. Artık kalbi bulmak için son anlarınız. Eğer verilen sürede kalbi bulamazsanız üzülmeyin ve cesaretiniz kırılmasın.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

SÜRE BİTTİ, TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Testteki kalbi 9 saniye bulanları tebrik ederiz. Gerçekten keskin gözlere sahipsiniz. Eğer cevabı bulamadıysanız kalbin nerede olduğunu size göstereceğiz.

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

İŞTE CEVAP!

Üstten soldan sağa üçüncü pastel pembe file bakın, kalp pastel pembe filin kulağı ile mavi filin arasına sıkışmış.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Peki siz verilen sürede testi tamamlayabildiniz mi? Yorumlara yazmayı unutmayın. Değişik zeka, kişilik testleri için takipte kalın.

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben yüzlerce buldum, çünkü kelebeklerin kanatlarının hepsi kalp:)
    Cevapla
  • AykutAlp 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk bakışta buldum 3 saniye sürdü
    Cevapla
  • Hande 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben cin gibi gören gözlerim sayesinde buldum
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir test, bir yere küçücük bir kalp konmuş (ona da kalp demeye bin şahit ister) O nu 9 saniyede bulamadık diye geri zekalı mı oluyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!