Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!

Zeka testleri yaptığınızda beyin jimnastiği de yapmış olursunuz. Bazı zeka testlerini yaparken sıkılsanız bilesonucu merak ettiğiniz için sonunu getirmeye çalışırsınız. Kolaylık dereceleri olan zeka testlerinden bazıları oldukça zor çözülür. Özel olarak hazırlanan bu zeka testindeki ayrıntıları fark etmek de o kadar kolay olmamaktadır. Hadi zeka seviyenizi test etme zamanı! 32 saniyede 10 farkı bularak kendinizi kanıtlayabilirsiniz.

Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!
Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!
GİRİŞ 13.04.2023 17:05 GÜNCELLEME 13.04.2023 17:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testleri ve kişilik testleri internette en çok araştırılanlar arasında bulunuyor. Zeka testi çözerek gözlem becerileri geliştirilebilir. Hazırlanan bu testte iki görsel verilmiştir. Birbirine benzer iki görüntü olan bu testte toplam 10 fark bulunmaktadır. Testi çözmek için 32 saniyeniz vardır. Ayrıntılara dikkat ederek gözden hiçbir şeyi kaçırmamaya çalışın. Pek kolay bulunamayan bu testi verilen sürede çözebilirsiniz kendinize dâhi diyebilirsiniz! O zaman süre başladı.

ZEKA TESTİ İÇİN SADECE 32 SANİYENİZ VAR

Zeka testi olarak hazırlanmış bu görsellerdeki bazı noktalarda farklılıklar bulunmaktadır. Testi yapanlar için bu farklılıkları tespit etmek ise kişiden kişiye göre değişmektedir. Buradaki en önemli noktalardan birisi de 32 saniyelik sürenin bulunmasıdır. Verilen zaman zarfında testi çözerek gözlem becerilerini kuvvetlendirebilir, konsantrasyon seviyenizi yükseltebilirsiniz. Zaman sınırı olması bireyin yeteneğini ölçmek için iyi bir parametredir.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

İLK BAŞTA FARKLILIKLAR GÖRÜNMEYEBİLİR

Hazırlanan görselde birçok saat bulunmaktadır. Bir saatçi dükkanını anlatan görseldeki saatler farklı yerlerde konumlandırılmaktadır. Yaşlı ve gözlüklü saat tamircisi, bir saati tamir etmeye çalışmaktadır. İlk başta bir farklılık yok gibi gelse de dikkatli baktığınızda değişik noktaları görebilirsiniz.

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

Bazı farklılıkları görmeye başladığınızı biliyoruz. Zaman geçtikçe ve görsele odaklandıkça beyniniz değişik noktaları daha iyi görecek ve ayrıntılardaki farklılıkları anlayabileceksiniz. Şu ana kadar kaç fark tespit edebildiniz?

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

SÜRE DOLUYOR, ACELE EDİN!

Acele etmeniz gerekiyor! Süre gittikçe daralırken daha fazla konsantre olmaya çalışın. Keskin gözlerle ayrıntıları fark edebilirsiniz. Beyin jimnastiği yapmanızı sağlayan bu testler ile pratik yaptığınızda hızlandığınızı ve daha kolay zeka testi çözebildiğinizi göreceksiniz.

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

SÜRE BİTTİ, TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Evet, sürenin sonuna gelirken bazılarınız hâlâ resimdeki farklılıkları aramaya devam ediyor. Eğer 7-8 farklılığı görebildiyseniz iyi bir gözlem beceriniz var demektir. Düzenli uygulama yaparak bunu kuvvetlendirmeniz de mümkün hâle gelecek.

Peki siz kaç fark buldunuz? Hadi yorumlara yazarak sonucunuzu bizimle de paylaşın.

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • Ayşe 10 ay önce Şikayet Et
    Adamın elindeiminde rengi kahverengiyken yeşil olmuş.yani 11 fark
    Cevapla
  • Selma Atmaca 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika!Gönderin gelsiiinnn!
    Cevapla
  • 1000 GÖLLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    11 fark elindeki fırça veya kalemin de rengi farklı
    Cevapla
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    30 saniyede 10 farkı buldum. ama geçim sıkıntım devam ediyor :)
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    11. fark sizin işaretlediğinize göre adamın kıyafet renkleri de farklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar