Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

Zeka testleri çözerek beyin jimnastiği yaparak hafızanızı güçlendirebilirsiniz. Zeka testleri oldukça dikkat gerektirir. Hazırlanan bu zeka testinde bir kedi bulunmaktadır. Mutfağın içindeki kediyi 6 saniyede bulmanız beklenmektedir. Bir tek üstün zekalıların yapabildiği zeka testinde istenileni 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor!

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor
Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor
GİRİŞ 09.04.2023 18:43 GÜNCELLEME 09.04.2023 18:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testleri ile keyifli vakit geçirirken hafızanızı güçlendirmek ister misiniz? O zaman şimdi zeka testi ile eğlenme vakti! Algılarınızı zorlayacak ve gözlem becerinizi deneyeceğiniz optik illüzyon testinde bir kedi bulunmaktadır. Eğlenirken beyin jimnastiği de yapacağınız zeka testinde konsantrasyon seviyenizde de artma meydana gelecektir. Peki kedi nerede? O zaman süreniz başladı!

OPTİK İLLÜZYONLAR YARIŞMA ŞEKLİNDE DE YAPILABİLİR

Optik illüzyonlar 3 türe ayrılmaktadır. Bunlar gerçek, fizyolojik ve bilişseldir. Gözlem becerinizi artıracak optik illüzyonları yaparak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu testi tek başınıza yapabileceğiniz gibi sevdikleriniz ve ailenizle yarışma şeklinde de uygulayabilirsiniz.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

ZEKA TESTİ İÇİN KARMAŞIK BİR MUTFAK TASARLANMIŞ

Hazırlanan görselde küçük ve karmaşık bir mutfak yer almaktadır. Mutfak gereçleri ve dolapların üzerine sıralanmış pelüş oyuncaklar bu karmaşayı oluşturmaktadır. Görünüşe göre evde küçük çocuk bulunuyor.

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

6 SANİYEDE SAKLI KEDİYİ BULABİLECEK MİSİNİZ?

Evin kedisi ise bu dağınıklığı fırsat bilip bir yerlerde saklanıyor. Sizden 6 saniyede bu karışık mutfaktaki kedinin yerini tespit etmeniz bekleniyor. Eğer kediyi 6 saniyede ya da daha az sürede bulursanız bu görevi başarı ile tamamlamış olmakla kalmayıp şampiyonların arasına gireceksiniz.

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

SÜRE BİTİYOR, ACELE EDİN!

Zeka testini zamanında yapabilmek için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, ayrıntıları es geçmeden hızlı bir şekilde tarama yapabilmektir. Bu test gözlem becerisi ile ilgilidir. Odaklanma seviyeniz ile kediyi bulma süreniz arasında doğru orantı vardır. Sürenin sonuna yaklaşıyoruz.

Kediyi görmek için son anlar...

Ve süre bitti!

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

GİZLİ KEDİYİ GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Saklandığını düşünen kediyi görebildiyseniz gerçekten odaklanma seviyeniz oldukça kuvvetli. Göremeyenler için kedinin yerini üstteki fotoğrafta gösterdik.

Peki siz kediyi bulabildiniz mi? Bulabildiyseniz kaç saniyede görebildiniz? Bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • DADAŞ 11 ay önce Şikayet Et
    2 saniye
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    2 saniyede buldum. Yukarıda sırıtıyor
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bulamadım :(
    Cevapla
  • kırkbir 1 yıl önce Şikayet Et
    2 ci sanide görmüşüm
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    1 yada 2 saniyede buldum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar