Kedilerin arasına gizlenmiş kurbağayı 7 saniyede görebilecek misiniz? Avcı olanların kendini belli edeceği zeka testi!

Görsel yeteneğiniz ile doğru sonuca ulaşacağınız zeka testi ile kendinizi sınamaya var mısınız? Bir şeyleri bulma konusunda ne kadar iyi olduğunuzu fark edeceğiniz zeka testinde gizli olan kurbağayı 7 saniyede bulmalısınız.

Kedilerin arasına gizlenmiş kurbağayı 7 saniyede görebilecek misiniz? Avcı olanların kendini belli edeceği zeka testi!
Kedilerin arasına gizlenmiş kurbağayı 7 saniyede görebilecek misiniz? Avcı olanların kendini belli edeceği zeka testi!
GİRİŞ 16.05.2023 15:36 GÜNCELLEME 16.05.2023 15:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Her gün bir zeka testi çözmenim dikkati artırdığı ve beyin jimnastiğine sebep olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu tür zeka testleri bilişsel becerilerinizi geliştirdiği gibi hafızanızı da kuvvetlendirmektedir. Zeka testi görselinde gizli olan bir kurbağa bulunuyor. Onu bulmanız için de sadece 7 saniyeniz var. Hazırsanız süreniz başladı!

ZEKA TESTİNDEKİ KURBAĞAYI BUL!

Zeka testlerinin mantıksal ve gözlem becerilerini geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Aynı zamanda bu tür bulmacalar ruh halinizi yükseltmeyi de sağlar. Hafızanızın artmasına yardımcı olacak zeka testi görselinde birçok kedi görünmektedir. Bu kedilerin arasında bulunan kurbağayı tespit etmek ise oldukça zor!

7 SANİYE SÜRENİZ VAR

Zeka testi görselinde ağacın üstüne tırmanmış ya da tırmanmaya çalışan kediler görünmektedir. Bu kedilerin arasında da bir kurbağa saklanıyor. Kurbağayı bulmanız için verilen 7 saniyelik süre akıp gitmeye devam ederken hızlanmaya çalışın. Bu ağaçta sadece kedi ve kurbağa da yok. Başka  bir sürü şeyin bulunduğu görselde kurbağayı tespit etmek zor olabilir.

SÜRE BİTİYOR

Zaman sınırı, sizi strese sokarak testteki kurbağayı bulmanızı zorlaştıracaktır. Stres kontrolü yapın ve konsantre olmaya çalışın. Artık son saniyelere geldik. Resimde bir kez daha gözlerinizi gezdirip aşağıdaki sonuca bakabilirsiniz.

19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!

TESTİN ÇÖZÜMÜ

Bir sürü kedi arasında kurbağayı görenleri tebrik ederiz. Görsel becerilerinizin oldukça kuvvetli olduğunu kanıtladınız. Göremeyenler için de cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi sıra itirafta! Siz kurbağayı görebildiniz mi, bulduysanız kaç saniyede? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Dikkat dedektörü zeka testi: 9 saniyede 3 farkı bul!Dikkat dedektörü zeka testi: 9 saniyede 3 farkı bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • misafit 11 ay önce Şikayet Et
    ben de buldum
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    kurbağa, sümüklü böcek, balık kılçığı, fare var ayrıca. hepsini görmek 1-2 sn sürüyor totalde
    Cevapla
  • Sevda 11 ay önce Şikayet Et
    Galiba 5 saniyede falan buldum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...