Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?

Zeka testleri için merakla beklenen haber geldi. Hayvanseverlerin ilgiyle çözeceği zeka testinde saklanan kediyi bulmanız için verilen süre ise 10 saniye! Kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Hadi gözlem becerinizi test etme zamanı!

Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?
Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?
GİRİŞ 24.12.2022 14:31 GÜNCELLEME 24.12.2022 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hazırlanan zeka testinde bir görsel verilmiştir. Fotoğrafta bir oda görünmektedir. Bu odada gizlenen bir kedi bulunuyor. Kediyi 10 saniyede ya da daha kısa sürede görebilirseniz, belirli insanların arasına girmiş olacaksınız. Peki IQ testini çözmeye hazır mısınız? O zaman süre başladı!

GİZLENEN KEDİ NEREDE?

Gelişmiş konsantrasyon ve gözlem becerileri için zeka testi yapılması önerilmektedir. Çünkü zeka testleri çözerek beyin egzersizi yapılmaktadır. Tasarlanan bu optik illüzyonda sizden gizlenen kediyi bulmanız beklenmektedir.

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

BU TEST IQ SEVİYENİZİ ÖLÇMEK İÇİN BİR FIRSAT OLABİLİR

Yukarıdaki görselde kanepe, orta sehpa ve çekmece bulunun bir oturma odası görünmektedir. Aynı zamanda odanın bir yerlerinde gizlenen bir kedide bulunuyor. Bu test, IQ seviyenizi ölçmek için güzel bir fırsat olabilir.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

KENDİNİZİ DENEME VAKTİ

Zeka testini çözmek için dikkatli gözlem yapmak ve resimde kediye benzer bir görüntü aramak gerekiyor. Gözlem becerilerinizi ve durumsal farkındalığınızı ölçmek için bu test oldukça yararlıdır. Böylelikle kendinizi de sınayabilirsiniz.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

SÜRE GEÇİYOR

Acele edin! Zaman hızla geçerken odadaki kediyi sadece keskin bakışlı insanlar verilen sürede görebilecek.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

SON ANLAR!

Saklanmayı seven, değişik oyun anlayışı olan kediler oldukça özel hayvanlardır. Kediler bazen saklanır ve saklandıkları tuhaf yerlerde onları bulmak oldukça zor olur. Burada da öyle bir durum yaşanmaktadır. Artık süre neredeyse bitti.

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

KEDİYİ GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Süre bitti! Kediyi bulabildiyseniz ilk olarak sizi tebrik ederiz. Testi çözebilenlerin gözlem becerilerinin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

İŞTE ÇÖZÜM!

Bazılarınız ise hâlâ kediyi arıyor olabilirsiniz. Merak etmeyin. Cevabı yukarıda gösterdik. Kedi, çekmecenin içine girmiş ve orada kameraya bakıyor.

Peki siz kediyi görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Cevabınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Zeka testi: 12 farkı  27 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • hakful 1 yıl önce Şikayet Et
    duvardaki tabloda da kedi var. bence yanlış bir bulm aca olmuş
    Cevapla
  • kıyamam 1 yıl önce Şikayet Et
    anneeeem boncuk boncuk nasıl bakıyor öyle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü