Zeka testi çözmede iddialı mısınız? Farklı olan eldiven çiftini 6 saniyede bularak farkınızı ortaya çıkarın

Zeka testleri çözmek hafızanızı kuvvetlendirmektedir. Zeka testi resminde birçok eldiven çifti bulunmaktadır. Bu eldiven çiftlerinden bir tanesi diğerlerinden farklı. Farklı eldiven çiftini bulmak için size tanınan süre ise 6 saniye. Gerçeklerin ortaya çıkacağı zeka testi için başarınızı konuşturun!

Zeka testi çözmede iddialı mısınız? Farklı olan eldiven çiftini 6 saniyede bularak farkınızı ortaya çıkarın
Zeka testi çözmede iddialı mısınız? Farklı olan eldiven çiftini 6 saniyede bularak farkınızı ortaya çıkarın
GİRİŞ 22.06.2023 09:26 GÜNCELLEME 22.06.2023 09:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zeka testleri çözmenin birçok yararı vardır. Sınıflandırma yapma, mantıksal düşünme ve pratik zekayı geliştirme gibi faydası bulunan IQ testleri öğrenmeyi de eğlenceli kılar. Hazırlanan bu zeka testinde sizden farklı olan eldiven çiftini bulmanız beklenmektedir. Testi çözmeniz için 6 saniye süreniz var. O zaman süre başladı!

ZEKA TESTİ ÇÖZMEDE İDDİALI MISINIZ?

Oldukça keyifli olan zeka testleri mantıksal akıl yürütme yeteneklerini geliştirir.  Bireylerin her birinin özellikleri ve niteliklerine göre zeka testinde doğru sonuca ulaşma süresi değişmektedir. Peki siz IQ testi çözme konusunda iddialı mısınız?

6 SANİYE HIZLA GEÇİYOR

Bireyler zeka testlerini yaparken sistematik düşünerek ve mantıksal akıl yürüterek doğru sonuca ulaşabilmektedir. Bulmanız gereken farklı eldiven çiftini ararken doğru şekilde analiz etmelisiniz. Unutmayın, test için verilen 6 saniye hızla ilerliyor.

SÜRENİN SONU GELİYOR

Zeka testi için verilen sürenin sonundayız. Hâlâ cevabı bulamadıysanız hızlanmanız gerekmektedir. Eldiven çiftinin nasıl farklı olduğunu analiz etmeli, sistematik düşünmelisiniz. Sonuçta mantıksal çıkarımlar yaparak kendinizi geliştireceksiniz.

Dikkat gerektiren zeka testi: 32 saniyede 7 farkı sadece şahin gözlüler bulabiliyor!Dikkat gerektiren zeka testi: 32 saniyede 7 farkı sadece şahin gözlüler bulabiliyor!

IQ'nuzu belirleyecek zeka testi: 21 saniyede soru işareti yerine hangi sayının geleceğini bulunIQ'nuzu belirleyecek zeka testi: 21 saniyede soru işareti yerine hangi sayının geleceğini bulun

CEVABI KİMLER BULDU?

Ayrıntılara dikkat eden bireyler 6 saniyede farklı olan eldiven çiftini buldu. Zeka testini çözenleri tebrik ederiz. Çözemeyenler için doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla zeka testi çözerek zihninizi zorlamalı ve problem çözme yeteneğinizi geliştirmelisiniz.

Peki siz cevabı bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniye sürdü? Yorumlara yazarak bizimle ve diğer okuyucularla paylaşın.

Kendini kanıtlamak için zeka testi: Deneyenlerin %98'i boş kupayı 7 saniyede bulamadı!Kendini kanıtlamak için zeka testi: Deneyenlerin %98'i boş kupayı 7 saniyede bulamadı!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • MACKALI 61 10 ay önce Şikayet Et
    Bakar bakmaz "BU I$TE" dedim saniyenin onda biri bile kadar degildi.Gerci cok aptalimdir ama mucuze i$te hemen bulu veeeedim..ve hayatta ilk defa zekama "Vayyy beee" dedim.
    Cevapla
  • 421 10 ay önce Şikayet Et
    yazmamla beraber 2 saniye
    Cevapla
  • murat 10 ay önce Şikayet Et
    saniye
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 10 ay önce Şikayet Et
    kıl payı yakaladım...
    Cevapla
  • anan 7 ay önce Şikayet Et
    1 sanıyemı almadıez
    Cevapla
  • makbule 10 ay önce Şikayet Et
    2 sanıye sürmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi