Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

Kişilik testleri arasında çok şaşıracağınız bir tanesi ile karşınızdayız. Telefon kılıfı seçiminin kişilikle bağlantılı olduğunu biliyor muydunuz? Telefon kılıfları sadece telefonunuzu korumaz, aynı zamanda sahibinin özelliklerini de anlatır. İşte kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!
Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!
GİRİŞ 21.12.2022 09:14 GÜNCELLEME 21.12.2022 09:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Günümüzde herkes akıllı telefon kullanıyor. Yüksek fiyatlara satılan telefonları çevreden gelebilecek her türlü tehlikeye karşı korumak için de kılıflar satılmaktadır. Ekranı, gövdesi, inceliği ile korunması gereken telefonlar, kılıflar ile güvence altına alınmak isteniyor. Bununla kalmayıp kullandığınız kılıflarda sizin özellikleriniz de bulunuyor desek ne dersiniz? Belki farkında bile değilsiniz ama kullandığınız telefon kılıfı sizin hakkınızda çok şey söylüyor.

ARAŞTIRMALARDA TELEFON KILIFI SEÇİMİNİN ÖNEMİ ORTAYA ÇIKTI

Telefonların, kılıflar ile her zaman sağlam kalması istenmektedir. Bir kat daha koruma sağlaması için telefonların kasalarını kaplayan kılıflar satılmaktadır. Ama araştırmalara göre insanlar telefon kılıflarını bir tek bu sebepten ötürü almıyor.
Telefon kılıfı satın almak isteyenlerin büyük bir çoğunluğu kişiye özel kılıflar tercih etmeye dikkat ediyor. Telefonu koruması istenirken görünüşünden renk uyumuna kadar çeşitli seçenekler ile tercih ediliyor. Telefon kılıfı, bazen kişilerin kıyafetlerinin bir parçası haline bile geliyor. Bu sebeple birçok kılıfı olan insanlar da bulunuyor.

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

TELEFON KILIFI İLE KİŞİLİK TESTİ: TELEFON KILIFINIZ SİZİN İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Mat ya da karbon fiber

Telefon kılıflarından biri olan mat ya da fiber kaplar, piyasanın vazgeçilmez ve en havalı olanlarından bir tanesidir. Dikkat çekiciliğiyle insanlar tarafından hemen fark edilen kılıf, çevredekiler tarafından beğeniler alıyor. Bu kılıfı tercih ediyorsanız sizin gerçekçi ve şıklığı önem veren yanınız olduğunu söylüyor. Bilerek ya bilmeyerek  "Aslında ben gösterişi sevmem ama görünmek isterim" diyorsunuz. Çünkü seçimleriniz (aksesuarlarınız da buna dahil) sizin için önemli...

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

Çiçek desenli

Çiçek desenli kılıflar çoğunlukla kadınlar tarafından tercih ediliyor. Havası farklı olan çiçek desenli kılıflar çoğunlukla sıcak, dışa dönük ve hassas bireyler tarafından kullanılıyor. Romantik, sevimli ve neşeli olduğunuzu gösterirken insanlarla yakın ilişkiler kurmaktan hoşlandığınızı ifade ediyor. Bunun dışında duygularınız mantığınızdan daha ağır basıyor. Kalbiniz kırılsa bile iyimserliğinizi hiç kaybetmiyorsunuz.

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

Simli, parıltılı

Son zamanlarda oldukça popüler olan parlak ya da ışıltı kaplı kılıflar, kadınlar arasında oldukça seviliyor. Bu kılıflar sizin eğlenceli birisi olduğunu işaret ediyor. Dışarı çıkmayı, faal olmayı, partilere katılmayı, arkadaş buluşmalarını ve seyahat etmeyi sevdiğinizi söylüyor. Her gününüzü dolu dolu geçirmeyi seviyor ve eğlenceli zaman geçirmekten zevk alıyorsunuz. Sizinle iyi geçinmek, pozitif enerjiniz yüzünden oldukça kolay oluyor.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Şeffaf

Bu kılıflar en yaygın kullanılanlar arasında bulunuyor. Genellikle telefonla beraber gelen şeffaf kılıflar, dayanıklı ve kolay takılmasıyla göz bebeği oluyor. Siz, telefonunuzun orijinal güzelliğini göstermeyi seviyorsunuz. Bu durum da kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor. Dürüst, empatik ve özverili bir insansınız. İlgi odağı olmak hoşunuza gidiyor. Ama ilgi odağı olmasanız da bu keyfinizi kaçıramaz.

Zeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsünZeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsün

Deri

Deri telefon kılıfları farklı bir mesaj barındırıyor. Zengin olmak zorunda değilsiniz ama yüksek standartları seviyorsunuz. Altyazılı filmler izliyorsunuz ve müzeler gitmekten keyif alıyorsunuz. Eleştiri yönünüz kuvvetli olduğu için sık sık eleştiri yapıyorsunuz. Bu sebeple insanlarla aranız açılabilir. Ama bunların hiçbiri tatsız ve sıkıcı bir insan olduğunuzu göstermez! Sadece çalışmayı ve farklı düşünmeyi seviyorsunuz.

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

Koruyucu sert

Bu telefon kılıfları koruyuculuğu ile bilinmektedir. Risk almaktan hoşlanmayan ve güvenli limanları sevdiğinizi gösteriyor. Telefonun güzel görünmesindense güvenli olması gerektiğine inanıyorsunuz. Aslında bu durum hayatınız için de geçerli. Konulara tarafsız yaklaşıyor ve son kararı vermeden oldukça düşünüyorsunuz. Bunlar dışında analitik ve hesaplayıcı bir insan olduğunuzu söylemeden geçmemek lazım. Her durumda inişlerin ve çıkışların bulunduğunu düşünüyorsunuz.

Bu testi beğendiniz mi? Peki sizin kılıfınız hangisi, özellikleriniz ile örtüşüyor mu? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    iyide kılıf almak için 3-5 bayi dolaştım,telofonuma göre siyah kılıftan başka kılıf bulamadım.onu kullanıyorum. saçma bence.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...