Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?

Zeka testi yaparak başarınızı ölçebilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testinde sizden 20 saniyede diğerlerinden farklı olan saati bulmanız bekleniyor. Uyanık bir zihne ve dedektif gibi iz sürmeye meraklı olanlar için keyifli bir zeka testi hazırladık. Peki siz kendinize güveniyor musunuz? Hadi mantıksal akıl yürütme becerinizi bu test ile kanıtlayın!

Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?
Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?
GİRİŞ 14.04.2023 17:19 GÜNCELLEME 14.04.2023 17:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zeka testleri yapmak için doğru bir mantık yürütmeniz ve kıvrak bir zekaya sahip olanız gerekmektedir. Zeka testi çözerken doğru yoldan ilerlemelisiniz. Bu tür testler mantık çerçevesinde hazırlanan bulmacalardır. Peki 20 saniyede hangisinin diğerlerinden farklı olduğunu bulabilecek misiniz?

ZEKA TESTLERİNİN ZORLUĞU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞMEKTEDİR

Zeka testlerinin zorluğu kişiden kişiye değişmektedir. Bireylerin sezgisel hızı, akıl yürütme kabiliyeti ve pratik zekaları bu tür testleri çözmek için oldukça önemli etmenlerdir. Bu tür testler ile beyin jimnastiği yapılıp hızlanabilirsiniz.

Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!

SOSYAL MEDYADA OLDUKÇA POPÜLER

Sosyal medyada oldukça popüler olan zeka testleri ile problemlere karşı birçok çözüm yöntemi oluşturulur. Böylelikle dikkat ve hafıza kapasitesi artırılır. Zeka testi çözmek için zihinsel çaba gereklidir. Böylelikle yeni yollar üreterek sonuca kolay ulaşılması sağlanır.

Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!

HANGİ YOLDAN GİDİYORSUNUZ?

Hazırlanan zeka testinde sizden farklı olanı bulmanız beklenmektedir. Testi çözmeniz için ise 20 saniye süre verilmektedir. IQ seviyeniz bu teste nasıl tepki verdiğinize göre ortaya çıkacak. Süre bir yandan geçerken nasıl bir yoldan gittiğiniz oldukça önemli!

Ayrıntı severlere zeka testi: 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bul!Ayrıntı severlere zeka testi: 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bul!

ZAMAN DARALIYOR

Bu test ile ne kadar keskin zekalı olduğunuz ortaya çıkacak. Gözlem seviyeniz ile istenileni o kadar kısa sürede bulabilirsiniz. Sürenin sonuna geldiğinizi hatırlatmak isteriz. Artık son saniyelerdesiniz.

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Tek olan görseldeki 5. sırada bulunmaktadır. Soldan 6. olan saatte farklı olan kısım 8 ve 9 numaralarının bulunmamasıdır. Peki siz testi çözebildiniz mi? Çözdüyseniz kaç saniye sürdü? Yorumlara yazıp bizimle paylaşmayı unutmayın.

Zeka testi: 12 farkı  27 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 5
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    3 sn sürdü
    Cevapla
  • Selman 1 yıl önce Şikayet Et
    12 saniyede
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en zeki insanının gözleri bozuksa göremiyorsa gerizekalımı diyeceksiniz
    Cevapla
  • Yorumcu 1.0 1 yıl önce Şikayet Et
    Zekilik ile bu bulmaca arasında hiçbir şey yok bey/ hanımefendi. Burda dünyanın en zeki insanını gerektiren bir bulmaca yok burada en bıçak gözlü insanı gerektiren bir bulmaca var. Zekayı gerektiren şeyler problemler. Bu bir problem değil sadece bir bulmaca. Bulmaca cingözlülüğü gerektirir zekayı değil.
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeka ile değil görme ile ilgili bulmaca!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı