Eğlenceli zeka testi: 13 saniyede resimdeki kurbağayı bulabilecek misiniz?

Zeka testi türlerinden gizli olanı bul ile heyecanlı saniyeler geçirmeye hazır olun. Gözlem becerilerinizin durumuna göre zorluk derecesi değişen IQ testinde sizden resmindeki kurbağayı 13 saniyede bulmanız beklenmektedir. Bulmaca çözmeyi sevenler için eğlenceli zeka testi karşınızda!

Eğlenceli zeka testi: 13 saniyede resimdeki kurbağayı bulabilecek misiniz?
Eğlenceli zeka testi: 13 saniyede resimdeki kurbağayı bulabilecek misiniz?
GİRİŞ 11.03.2023 12:57 GÜNCELLEME 11.03.2023 12:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Uyanık olan, kıvrak zekalı ve keskin bakışlıların yapabileceği IQ testi ile karşınızdayız. Hazırlanan bu zeka testi oldukça keyifli olmakla beraber akıl yürütme becerilerini de geliştirmektedir. Resimdeki gizli kurbağayı 13 saniyede bulmanız için süreniz başladı!

KENDİNE GÜVENEN ZEKA TESTİ ÇÖZMEYE BAŞLASIN!

Zeka testleri çözmek için pratik düşünme becerisi gerekmektedir. Zihninizin potansiyelini ortaya çıkartmanız gereken IQ  testleri yaparak beyin jimnastiği de yapmış olacaksınız. Peki sosyal medyada oldukça konuşulan bu testini siz yapabilecek misiniz?

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

GÖZLEM VE ANALİTİK BECERİLERİNİZİ GELİŞTİRİYOR

Dikkatli olanların bakışlarından kaçmayan ve ayrıntıları kolay fark edenler tarafından hızlıca yapılacak olan zeka testi için kendinizi hazırlayın. Gözlem ve analitik becerilerinizi geliştirmenizi sağlayacak zeka testi ile potansiyelinizi de görmüş olacaksınız.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

SON SANİYELER

Sürenin azaldığını hatırlatmak istiyoruz! Yapabileceğinize inanın ve resimde bakmadığınız noktalara göz gezdirin. Bu zeka testi ile analiz etme ve çözümü belirleme öngörüleriniz anlaşılacak. Artık son saniyeler...

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Eğer kurbağayı 13 saniyede görebildiyseniz tebrik ederiz. Dikkatiniz oldukça iyi ve kıvrak bir zekanız olduğu aşikar. Ama verilen sürede bulamadıysanız üzülmeyin. Sizin için de cevabı belirten görseli yukarıda paylaştık.

Peki söyleyin bakalım siz kurbağayı görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Cevabı yorumlara yazmayı unutmayın.

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 14
  • CENGİZHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    4 saniyede
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    BAKAR BAKMAZ GÖRDÜM NERDE oldugunu neyim ben şimdi ::))
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    köpeğin arkasında kurbağa şeklinde su birikintisi var onu gördüm sayılıyormu:)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 saniye de gördüm ama bunlar yalan inanmayın bazen görürsünüz bazen görmezsiniz böyle şeyler ile aklınızı derecelendirmeyin herkes bir yıldız o yıldızı söndürmeyin
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    7 sn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi