'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

Zeka testleri türünde hazırlanan bu içerik sosyal medya gündeminde bulunuyor. Keskin gözlü kişiler tarafından çözülebilen zeka testinde toplam yedi kalp vardır. Verilen sürede 7 kalbi görmek ise pek kolay değil. Dikkatinize ne kadar güveniyorsunuz? İşte kendinizi kanıtlamanız için hazırlanmış bir test ile karşınızdayız. 'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!
'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!
GİRİŞ 03.01.2023 10:49 GÜNCELLEME 03.01.2023 10:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Zeka testleri çözerek kendinizi ölçmeye ne dersiniz? Hem eğleneceğiniz hem de dikkatinizi ölçeceğiniz zeka testi ile zevkli vakit geçirebilirsiniz. Hazırlanmış bu IQ testi bir optik illüzyondur. Optik illüzyonlarda ise gerçek, fizyolojik ve bilişsel gibi birçok yanılsama mevcuttur. Testler düzenli olarak uygulandığında optik illüzyon çözme yeteneğiniz de artacaktır. Peki yapmaya hazır mısınız? İşte süreniz başladı!

HERKESE MEYDAN OKUYABİLİRSİNİZ

Bu testler ile kendinizi deneyebilseniz de zekanızı ölçmenin tek yolu bu değildir. Gerçek IQ seviyenizi öğrenmek istiyorsanız, profesyoneller tarafından yapılan detaylı testlere başvurmalısınız. Bu optik illüzyon ile herkese meydan okuyabilir ve gözlemsel beceri seviyenizi anlayabilirsiniz.

13 SANİYEDE KALPLERİ BULABİLECEK MİSİNİZ?

Bu görselde  çeşitli yerlere dağılmış yedi kalp bulunmaktadır. Gözlem beceriniz ve algı seviyeniz ile testi verilen sürede yapmanız beklenmektedir. Süreniz daralıyor. Şu zamana kadar kaç tane kalp görebildiniz?

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! 'Dikkatliyim' diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! "Dikkatliyim" diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?

DAHA FAZLA ODAKLANIN!

Resme dikkatli baktığınızın ilk saniyelerinde birkaç tane kalp göreceksiniz. Diğerleri için de daha fazla odaklanmanız gerekiyor. İyi gözlem becerisine sahip bireyler verilen sürede tüm kalpleri tespit edebilmektedir. Süreniz doldu!

CEVABI BULANLAR EL KALDIRSIN

13 saniyede resimdeki 7 kalbi görebildiyseniz tebrik ederiz. Gözleriniz şahin gözleri kadar keskin! Eğer verilen sürede cevabı bulamadıysanız ya da eksikler kaldıysa çözümü yukarıda gösterdik.

Peki siz verilen sürede kalplerin hepsini bulabildiniz mi? Cevabı yoruma yazmayı unutmayın.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Zeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsünZeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsün

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 13
  • Muzlu Sütüm 9 ay önce Şikayet Et
    Bütün kalpleri buldum .
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    7 değil 9 tane kalp var. Resimde isaretlenmisler ve iki kalpta kizla erkekte var. Onlarinda kalplerini sayarsak 9 ediyor.
    Cevapla
  • Didi 1 yıl önce Şikayet Et
    MaşAllah
    Cevapla
  • Peh 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 9 tane buldum. Simdi ben super zekimiyim
    Cevapla
  • Kantura 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendine haksızlık etme.
    Cevapla
  • Ferit 1 yıl önce Şikayet Et
    Saniteyi bilmem ama buldum arkadaş :D sonuç olarak buldum mu buldum
    Cevapla
  • İstanbul 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl 6 buldun? 7 tane işaretlenmiş ya :) Ben buldum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk