Ormanda 10 gizli yüz var! 20 saniyede 10 gizli yüzü bulmaya cesaretiniz var mı? Zeka testi ile kendini kanıtla!

Orman resmi olarak tasarlanan zeka testinde 10 gizli yüz bulunmaktadır. Testi çözmeye çalışanların zorlandığı optik illüzyon için 20 saniye süreniz bulunmaktadır. IQ testi yapmaya cesareti olanlar kendini belli edecek!

Ormanda 10 gizli yüz var! 20 saniyede 10 gizli yüzü bulmaya cesaretiniz var mı? Zeka testi ile kendini kanıtla!
Ormanda 10 gizli yüz var! 20 saniyede 10 gizli yüzü bulmaya cesaretiniz var mı? Zeka testi ile kendini kanıtla!
GİRİŞ 20.05.2023 23:27 GÜNCELLEME 20.05.2023 23:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan optik illüzyon testinde bir orman manzarası görünüyor. İnternette çok konuşulan zeka testinde gizli olan 10 yüz bulunuyor. 10 yüzü bulmak için sadece 20 saniye süreniz var. Kendini kanıtlamaya cesareti olanları testin başına bekliyoruz. O zaman IQ testi için süreniz başladı!

IQ TESTİ İLE KIYASIYA REKABET!

Görsel algınız ne kadar kuvvetli? Zeka testleri günümüzde oldukça popüler bir hale geldi. Hem zeka seviyenizi belirleyeceğiniz hem de keyifli vakit geçireceğiniz IQ testleri ile zamanla kıyasıya rekabet edin!

ZEKA TESTİ İLE KENDİNİZİ SINAYABİLİRSİNİZ

Sevdiklerinizle beraber de yapabileceğiniz zeka testleri ile kendinizi, hafızanızı, gözlerinizi ve farkındalığınızı ölçebilirsiniz. Çevrenizde gözlem becerisi en kuvvetli olanın kim olduğunu ortaya çıkarmaya da yardımcı olacak zeka testinde gizli olan 10 yüzü bulmanız gerekiyor.

10 GİZLİ YÜZÜ BULMALISINIZ

Hazırlanan görselde ormandaki bir ağaca pençe atan kızıl bir tilki görünüyor. Ama burada sizden ilk algılanandan farklı olarak 10 gizli yüz bulmanız isteniyor. Sürenin sonuna yaklaşırken bir kere daha görseli tarayın ve sonuca bakın.

Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

20 SANİYENİZ DOLDU

Sürenin su gibi aktığı testin sonuna geldik. 20 saniyede 10 gizli yüzü bulanları tebrik ederiz. Hepsini bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi itiraf vakti...

Cesareti olan herkes kaç saniyede kaç yüzü bulduğunu yorumlara yazsın. Gerçek rekabeti tatmak isteyenler yorumlarda doğru cevaplarını karşılaştırsın.

Bilinçaltınızda yatan mesleği bulacağınız kişilik testi! Resimde ilk gördüğünüz cisim size uygun iş hakkında ipucu taşıyorBilinçaltınızda yatan mesleği bulacağınız kişilik testi! Resimde ilk gördüğünüz cisim size uygun iş hakkında ipucu taşıyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • Ümit 11 ay önce Şikayet Et
    10 tane demiş 9 tane işaretli
    Cevapla
  • HAKAN 11 ay önce Şikayet Et
    en az 5 adet insan yüzü daha var...hayvan yüzleri hariç...
    Cevapla
  • xkişi 11 ay önce Şikayet Et
    net olun.. YÜZ derken İNSAN YÜZÜ diye belirtin.. bi sürü HAYVAN suratı da var..
    Cevapla
  • Kemal 11 ay önce Şikayet Et
    8 tane gördüm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Filistin'in BM üyeliği onaylandı