Zorlanacağınız zeka testinde geyik dışında saklı bir köpek bulunuyor! 7 saniyede gizli köpeği görebilecek misiniz?

Zeka testi görseline ilk baktığınızda sadece bir geyik göreceksiniz. Ama aslında zeka testinde gizli bir köpek de bulunuyor. Gözlem becerinize göre gizli köpeği bulma süreniz değişecek. Peki zorlanacağınız zeka testindeki gizli köpeği 7 saniyede görebilecek misiniz?

Zorlanacağınız zeka testinde geyik dışında saklı bir köpek bulunuyor! 7 saniyede gizli köpeği görebilecek misiniz?
Zorlanacağınız zeka testinde geyik dışında saklı bir köpek bulunuyor! 7 saniyede gizli köpeği görebilecek misiniz?
GİRİŞ 16.06.2023 09:15 GÜNCELLEME 16.06.2023 09:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Algıları zorlayan zeka testi görselinde bir geyik bulunuyor. Gözlem becerilerinizin ölçüleceği zeka testinde aynı zamanda bir de gizli köpek var. Gizli köpeği bulmanız için 7 saniye süre verilmektedir. Eğlenerek yapacağınız zeka testinde ne kadar iddialısınız? Hadi şimdi gerçekleri görme vakti...

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BUL

Problem çözme beceriniz ve keskin gözlerinizle doğru sonuca ulaşabileceğiniz zeka testinde zorlanabilirsiniz. Ormanda koşan geyiğin gösterildiği zeka testinde sizden resimdeki gizli köpeği bulmanız istenmektedir. Gözlem yeteneğinizin kuvvetine göre sonuca o kadar kısa sürede ulaşabilirsiniz.

SADECE 7 SANİYENİZ VAR

Gizli köpeği bulmanız için 7 saniye süreniz bulunmaktadır. Dikkatli olduğunuz takdirde köpeği fark etmeniz zor olmayacaktır. Acele ederken aslında cevap olmayan noktaları köpeğe benzetebilirsiniz. Beyninizin sizi kandırmasına izin vermeyin!

Süre bir yandan ilerlerken konsantre olmaya çalışın. Aynı noktaya takılıp kalmadan testin her yerinde gözünüzü gezdirmeye çalışın. Hadi, biraz daha acele edin!

Sadece birkaç dakika kaldı.

3... 2... 1...

Cevap geliyor!

19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Köpeği fark edenleri tebrik ederiz. Göremeyenler için düzenli zeka testi çözerek pratik yapmaya ve becerilerinizi geliştirmeye devam edin.

Peki siz köpeği görebildiniz mi? Kaç saniye sürdü? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Resimdeki iki gizli yüzü bulabilecek misiniz? 7 saniyede bulanların IQ'su çok yüksek çıkıyorResimdeki iki gizli yüzü bulabilecek misiniz? 7 saniyede bulanların IQ'su çok yüksek çıkıyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 14
  • sayfanizi skm 10 ay önce Şikayet Et
    0,01 tmmi
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    2 sn
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    0,1 salise :))
    Cevapla
  • Serkan 10 ay önce Şikayet Et
    1sn
    Cevapla
  • Şevket 10 ay önce Şikayet Et
    2 sn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması... Hiçbir sendika başvurmamış!
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı