19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!

Zeka testleri ile başarınızı kanıtlamaya var mısınız? Hazırlanan içerikteki görsel 19. yüzyılda yapılmış bir genç kız portresidir. Aynı resimde bir de yaşlı kadın bulunuyor. Yaşlı kadını 8 saniyede görebilen neredeyse yok. IQ seviyenizi ölçmek için görseldeki yaşlı kadını bulabilecek misiniz?

19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!
19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!
GİRİŞ 15.05.2023 13:21 GÜNCELLEME 15.05.2023 13:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan optik illüzyon ile görünenin altındaki gizli olan figürleri bulmalısınız. İlk bakışta direkt algılanmayan bu zeka testi türünde, zorlanabilirsiniz. 19. yüzyıldan kalma portrede genç bir kız görünmektedir. Bu resimde aynı zamanda yaşlı bir kadın da bulunuyor. Yaşlı kadını 8 saniyede bulabilen neredeyse yok! Kendinizi ve başarınızı ölçmek için zamanla yarışınız başladı!

19. YÜZYILDAN KALMA GENÇ KIZ PORTRESİNDEKİ YAŞLI KADINI BUL

Gerçekten ortada olmayan ya da göz önünde olsa da saklı olan görüntüleri bulmanızı isteyen zeka testleri eğlenceli olmakla beraber heyecan da yaşatır. 19. yüzyılda hazırlanan bu tabloda genç bir kız bulunmaktadır. Başında fiyonklu şapkası ile yandan yüzünün bir kısmı görünen kız görseli dahice hazırlanmıştır. Çünkü görselin içinde yaşlı bir kadın da bulunmaktadır.

8 SANİYE SÜRENİZ VAR

Görüş ve gözlem becerilerinizin ölçüldüğü zeka testi için verilen süre sadece 8 saniyedir. Meydan okumayı sevenler için heyecan solu anlar yaşatacak IQ testini arkadaşlarınız ya da ailenizle beraber yapabilirsiniz. Zamanın ilerlediğini unutmayın.

ZAMAN GEÇİYOR, ACELE EDİN!

Sürenin su gibi aktığı testte konsantrasyonunuz kadar bakış açınız da önemlidir. Görünenin dışına çıkıp farklı bakmaya çalışın. Unutmayın, ne görmeye çalıştığınızın farkına varıp kıvrak zekanızla yaşlı kadının olduğu yeri tespit etmelisiniz. Artık son saniyelerdeyiz.

3...

2...

1...

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

SÜRE DOLDU? KİMLER CEVABI BULDU?

8 saniyede testi doğru tamamlayıp yaşlı kadını görenleri tebrik ederiz. Göremeyenler için kızın boynundaki kolye yaşlı kadının gülümsemesi diyebiliriz. Burnunda ben olan yaşlı kadını daha iyi görebilmeniz için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Şimdi itiraf vakti; siz kaç saniyede testi tamamlayabildiniz? Cesur olanların cevaplarını yorumlara bekliyoruz.

Şahin gözlülerin yaptığı zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü 13 saniyede eşi olmayan terliği bulabiliyor!Şahin gözlülerin yaptığı zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü 13 saniyede eşi olmayan terliği bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 22
  • Barış 9 ay önce Şikayet Et
    Valla ben ilk bakışta ilk saniyede genç kızdan önce yaşlı kadını gördüm.
    Cevapla
  • murat 10 ay önce Şikayet Et
    genç kızın gerdanı agzıdır ilk girdiğimde gördüm
    Cevapla
  • KANARYA 10 ay önce Şikayet Et
    ilk yaşlı kadını gördüm
    Cevapla
  • Ysn 10 ay önce Şikayet Et
    Ayne bende demek yaşlanmışız
    Cevapla
  • AlaTurka 10 ay önce Şikayet Et
    Soru yanlış sorulmuş; Yaşlı yerine çirkin kadın denseydi çabuk bulunurdu :)
    Cevapla
  • bence 10 ay önce Şikayet Et
    uzaktan bakınca yaşlı kadın hemen fark ediliyor yada resim küçültülüncede direk yaşlı kadın oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar