Farkı bulma zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'ya sahip bireyler 10 saniyede bulabiliyor!

Zeka testi türlerinden bir tanesi olan farkı bul ile keyifli anlar geçirmeye hazırlanın! Zeka testi için çizilen görseller arasında toplam 5 fark bulunuyor. Bu farkları bulmanız için sadece 10 saniyeniz var. Yüksek IQ'ya sahip bireylerin yaptığı zeka testi için kendinize güveniyor musunuz?

Farkı bulma zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı sadece  yüksek IQ'ya sahip bireyler 10 saniyede bulabiliyor!
Farkı bulma zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'ya sahip bireyler 10 saniyede bulabiliyor!
GİRİŞ 12.04.2023 17:41 GÜNCELLEME 13.04.2023 12:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gözlem becerilerinizi ölçeceğiniz zeka testi ile yararlı bir aktivite yapabilirsiniz. İki benzer resim arasındaki 5 farkı bulmak için 10 saniye süre verilmiştir. Başarıya ulaşmak için ilk baktığınızda gözünüze çarpanlar dışında kalanları da toplam 10 saniyede bulmalısınız. O zaman süreniz başladı.

FARKI BULMA ZEKA TESTİ

Eğlenerek yapacağınız zeka testine dikkatli bakmalısınız. Görsel algınızı ve detaylara ne kadar hakim olduğunuzu ölçecek zeka testinde bir papağan görünmektedir. Papağanlar arasındaki farkların hepsini bulmanız için 10 saniyeniz vardır.

DÜZENLİ OLARAK ZEKA TESTİ ÇÖZMEK ÖNEMLİDİR

Düzenli olarak zeka testi çözdüğünüzde bilişsel düşüşün önlenmesi sağlanır. Sağlığınız açısından yararının dışında keyifli vakit geçirmenizi de sağlayan IQ  testleri ile gözlem becerilerinizi de sınayabilirsiniz.

IQ ölçen zeka testi: Deneyenlerin yüzde 97'si 25 saniyede eşi olmayan zürafayı bulamıyor!IQ ölçen zeka testi: Deneyenlerin yüzde 97'si 25 saniyede eşi olmayan zürafayı bulamıyor!

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

Görseller ilk başta aynı gibi görünse de aralarında 5 fark bulunmaktadır. İki rengarenk papağan arasındaki farkları en dikkatli kişiler verilen zaman içinde tespit edebiliyor. Sürenin sonuna yaklaştığımız şu anlarda istenilenlerin hepsini bulamadıysanız elinizi çabuk tutun.

Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

BAZI FARKLAR ZOR BULUNABİLİR

Tüm farkları tespit ederken görüntüleri dikkatle analiz etmeli ve göze farklı gelen noktaları doğru tespit etmelisiniz. Bazı farklılıklar kolay anlaşılabiliyorken diğerlerinin fark edilmesi sizi zorlayabilir. Bu sebeple görsellere yoğunlaşmalısınız.

Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!

10 SANİYEDE 5 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?

Bilişsel yeteneklerinizi geliştirecek zeka testini tamamlayabildiniz mi? Beyin için oldukça faydalı olan egzersizi kaç saniyede tamamladınız? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Tüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesinTüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesin

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 16
  • Sen 11 ay önce Şikayet Et
    Niye bu kadar kolay yapılıyor , çoğu bağımlılığa (teknoloji vb. b. ) yönelselerde bir kaç kişi ama yine de yapabilen kişiler umarım yapabilecek seviyede oldukları düşünülsül lütfen
    Cevapla
  • Goca GONYALI 11 ay önce Şikayet Et
    5 sn.
    Cevapla
  • GOCA GONYALI 42 11 ay önce Şikayet Et
    GOCA GONYALI GONYANIN Neresindensin
    Cevapla
  • sedat 11 ay önce Şikayet Et
    5 saniye
    Cevapla
  • mmm 11 ay önce Şikayet Et
    5 saniyede buldum hepsini ne olacak??
    Cevapla
  • Cevap 11 ay önce Şikayet Et
    Yavaşsın
    Cevapla
  • Selma 11 ay önce Şikayet Et
    Gaga herkesi yanıltmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!