Sürünün içindeki farklı kuşu 17 saniyede bulmalısınız! Kafa karıştırıcı zeka testi sosyal medyaya damgasını vurdu

Zeka testinde değişik renklerde olan kuşlar bulunmaktadır. İçlerinden bir tanesinin diğerleri arasında eşi bulunmuyor. Farklı olan kuşu bulmanız için 17 saniyeniz var. Sosyal medyaya damgasını vuran zeka testi için nefesler tutuldu!

Sürünün içindeki farklı kuşu 17 saniyede bulmalısınız! Kafa karıştırıcı zeka testi sosyal medyaya damgasını vurdu
Sürünün içindeki farklı kuşu 17 saniyede bulmalısınız! Kafa karıştırıcı zeka testi sosyal medyaya damgasını vurdu
GİRİŞ 29.04.2023 11:50 GÜNCELLEME 29.04.2023 14:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çok renkli kuşlar arasında bilişsel yeteneklerinizi ve görsel keskinliğinizi ortaya çıkarmaya hazır mısınız? Tek olan kuşu hiç vakit kaybetmeden bulmalısınız. Hazırlanan zeka testinde matematiksel mantık yerine dikkat ve gözlem gücü becerileri ölçülmektedir. Bu kadar çok kuşun arasında tek olanı 17 saniyede bulabilecek misiniz? Hazırsanız süre başladı!

Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!

SÜRÜNÜN İÇİNDEKİ FARKLI KUŞU BULUN

Kuş sesleri huzur vermesinin dışında çevrenin dengesi için de oldukça önemlidir. Hazırlanan zeka testinde tek olan kuşu bulmanız beklenmektedir. Böyle testlerin yapılması sonrasında beyin hücreleri arasındaki bağ kuvvetlenir , zihinsel çeviklik artar ve kısa süreli hafıza sorunları çözülür.

Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

DİKKATİNİZİ TEST ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTIRIN

Zeka testleri, farklı düşünme ve mantıksal akıl yürütme kabiliyeti ile bireyin zihinsel hareketini hızlandırır. Yukarıdaki görüntüde sizden tek kuşu bulmanız beklenirken burada niteliksel yeteneklerinizi ve görsel keskinliğinizi kullanmalısınız. Dikkatinizi görsel üzerinde yoğunlaştırarak hiçbir ipucunu kaçırmamaya çalışın.

Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!

SÜRE BİTİYOR, ACELE EDİN!

Saniyelerin hızla geçtiğini hatırlatmak isteriz. Bu tür testleri düzenli uyguladığınızda karar verme kapasiteniz artacak, düşünme sisteminiz gelişecektir. Böylelikle hayatınızdaki büyük sorunları çözmeniz için eleştirel bakış açınız ve gözlem beceriniz gelişmiş olacak.
Artık son anlara geldik. Acele edin!

Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!

İŞTE CEVAP GELİYOR

13 kuşun bulunduğu testte tek olanı fark edebildiyseniz tebrik ederiz. Bu sonuç heyecanını kontrol altında tutup bilişsel yeteneklerinizi, hafıza keskinliğinizi ve problem çözme becerilerinizi doğru kullandınız anlamına gelmektedir.

Cevabı 17 saniyede bulamayanlar ya da hangi kuşun farklı olduğunu anlayamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi itiraf zamanı; siz tek olan kuşu 17 saniyede bulabildiniz mi? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6
  • Nazlı 11 ay önce Şikayet Et
    Bende buldum eksik yazmışlar .Tek olan .
    Cevapla
  • Efe Can 11 ay önce Şikayet Et
    5-6 sn
    Cevapla
  • fark ne? 11 ay önce Şikayet Et
    farkını anlamadım
    Cevapla
  • Ahmet Konuk 11 ay önce Şikayet Et
    30 saniye
    Cevapla
  • Altan 11 ay önce Şikayet Et
    3 saniyede buldum. Ama normaldir çünkü görsel tasarım sanatçısıyım. Yani mesleki bir alışkanlık )))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!