Zorlanacağınız zeka testi: İnsanların arasına saklanan kediyi deneyenlerin sadece %1'i 15 saniyede gördü!

Zorlanacağınız zeka testini deneyenlerden sadece yüksek IQ sahibi bireyler çözebiliyor. Testte insanların arasında gizlenmiş bir kedi var. Deneyenlerden sadece %1'i kediyi 15 saniyede bulabildi. Zeka testi ile kendinizi kanıtlama zamanı!

Zorlanacağınız zeka testi: İnsanların arasına saklanan kediyi deneyenlerin sadece %1'i 15 saniyede gördü!
Zorlanacağınız zeka testi: İnsanların arasına saklanan kediyi deneyenlerin sadece %1'i 15 saniyede gördü!
GİRİŞ 13.04.2023 23:59 GÜNCELLEME 14.04.2023 10:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hazırlanan zeka testi ile keyifli vakit geçireceksiniz. Her yaştan bireylerin yapabileceği zeka testinde 15 saniye içinde insanlar arasındaki kediyi bulmalısınız. Ara ve bul zeka testi ile gözleriniz yorulabilir. Hazırsanız süreniz başladı.

Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!

IQ TESTİ İLE ADRENALİN DOLU ANLAR

Özel olarak tasarlanan zeka testini insanlardan sadece %1'i görebildi. Bu IQ testi ile adrenalin dolu dakikalar geçirirken gerçekleri de öğreneceksiniz. Gözlem becerilerinize ne kadar güveniyorsunuz? Keskin bakışlar ve oldukça fazla dikkat gerektiren IQ testinde kediyi tespit etmek sandığınızdan da zor olabilir.

Tüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesinTüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesin

ZEKA TESTİNİ YAPABİLECEK MİSİNİZ?

Süre bir yandan ilerlerken kediyi bir türlü göremiyorsanız paniğe kapılmayın. Bu zeka testini ancak sakin ve kontrollü olarak tamamlayabilirsiniz. Baktığınız yerlere tekrar bakıyor olabilirsiniz ama bir yerlerde bulunan kedi ayrıntısını kaçırıyorsunuz. Daha yavaş ve dikkatli olmalısınız. Unutmayın bu testi deneyenlerden yalnızca %1'i yapabildi.

Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!

SADECE 15 SANİYE

Kediyi bulmakta zorlanıyor ve artık ümitlerinizin sonuna mı geldiniz. Son saniyelerde sizi motive etmek için bir ipucu verebiliriz. Resmin sol alt taraflarına dikkatle bakmanızı öneririz. Kedi orada bir yerde bulunuyor.

Gözlerinizi yoracak zeka testi: Oturma odasında gizlenen 15 kediyi 17 saniyede bul!Gözlerinizi yoracak zeka testi: Oturma odasında gizlenen 15 kediyi 17 saniyede bul!

TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Zeka testi için verilen sürenin sonuna geldik. Bu test beynin zorlanmasını ve böylelikle daha farklı çalışmasını sağlamaktadır. Eğer verilen sürede testi tamamladıysanız yüksek zekaya sahipsiniz demektir. Şimdi söyleyin, siz kaç saniyede kediyi görebildiniz Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • Hadi oradan 1 yıl önce Şikayet Et
    O kediyi !!!! çizen kendisi bile bulamaz be... Eğer o kediyse ben de van gölü canavarıyım.
    Cevapla
  • Sercoo 1 yıl önce Şikayet Et
    20 sn gördüm
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de sabahtan beri bakıyorum. İşaretli yerde dahi kediyi göremiyorum. Kesin yüzde 99un en dibindeyim.
    Cevapla
  • rm :) 1 yıl önce Şikayet Et
    pazartesinden beli bakıyorum. birşey yok nerdi bu kedi
    Cevapla
  • gizem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bulan çıkacak mı merak ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!