Gözlerinizi yoracak zeka testi: Oturma odasında gizlenen 15 kediyi 17 saniyede bul!

Yüksek zekaya sahip bireyleri ortaya çıkarak olacak zeka testi ile karşınızdayız. Zeka testi görselindeki oturma odasında çocuklar bulunmaktadır. Bazı kedilerin hemen göze çarptığı görselde toplam 15 kedi yer almaktadır. Peki 15 kediyi 17 saniyede görebilecek misiniz?

Gözlerinizi yoracak zeka testi: Oturma odasında gizlenen 15 kediyi 17 saniyede bul!
Gözlerinizi yoracak zeka testi: Oturma odasında gizlenen 15 kediyi 17 saniyede bul!
GİRİŞ 07.04.2023 09:20 GÜNCELLEME 07.04.2023 09:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zekanızı ortaya çıkartacak test ile karşınızdayız. Yalnızca yüksek zekalı bireyler tarafından yapılan zeka testi optik illüzyon olarak tasarlanmıştır. Optik illüzyonlar beynin algılama biçimlerini zorlayacak türde hazırlanmaktadır. Bu zeka testinde bulunan 15 kediyi 17 saniyede bulmalısınız. Kendine güvenenleri testin başına alalım.

Zaman yarışı yaptıracak zeka testi: 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!Zaman yarışı yaptıracak zeka testi: 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!

GÖZLERİ YORACAK ZEKA TESTİ

IQ testi olarak hazırlanan görselde bir oturma odasında erkek ve kız çocuk görünmektedir. Erkek çocuk masanın üzerindeki mumları yakmaya çalışıyor. Kız çocuk ise masanın yanında duruyor. Ama bu görselde iki çocuk dışında toplam 15 kedi bulunuyor. Sadece dikkatli bakışlılar 15 kediyi 17 saniyede görebiliyor.

11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!

15 KEDİYİ 17 SANİYEDE BUL

Ortalama bir zekanın üzerinde olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yüksek zekaya sahip bireyler 15 kediyi 17 saniyede tespit edebiliyor. Bu optik illüzyon testinde eğlenirken kendinizi de kanıtlamak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Süre geçiyor.

Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?

IQ SEVİYENİZ ORTAYA ÇIKACAK

Zeka testi için verilen süre ilerlemeye devam ediyor. IQ seviyenizi ortaya çıkartacak bu zeka testinde kimi kediler hemen göze çarpsa da bazıları sizi zorlayacak. Aynı zamanda saydığınız kedileri tekrar saymamaya dikkat edin. 15 kediyi karıştırmadan doğru sonuca kaç saniyede ulaşacağınız çok önemli!

Artık son anlara geldik. Hâlâ göremediğiniz kediler mi var? Acele etseniz iyi olacak.

Dedektif olacağınız zeka testi: Kuru yapraklar arasındaki kelebeği 7 saniyede bul!Dedektif olacağınız zeka testi: Kuru yapraklar arasındaki kelebeği 7 saniyede bul!

17 SANİYEDE 15 KEDİYİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Oturma odası görseline gizlenmiş 15 kediyi 17 saniyede gördüyseniz tebrik ederiz. Kedilerin hepsini verilen sürede tespit etmek herkes için aynı kolaylık ya da zorlukta olmamaktadır. Bulamadığınız kedileri görebilmeniz için yukarıya cevap görselini bırakıyoruz.

Peki söyleyin, siz kaç saniyede kaç kediyi görebildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • Eldjdkkd 1 yıl önce Şikayet Et
    15 ini de saniyeler içinde hızlıca buldum kedilere aşığım çünkü
    Cevapla
  • Şiş 1 yıl önce Şikayet Et
    14 tane buldum masanın altındaki kaldı
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Cözdüm. 17 saniye sürmedi he he he
    Cevapla
  • msnmy 1 yıl önce Şikayet Et
    Süpersin
    Cevapla
  • Sevil 1 yıl önce Şikayet Et
    Buldum buldum buldum
    Cevapla
  • Ferit 1 yıl önce Şikayet Et
    Saydıklarımı tekrar saydım sanırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık