29 saniyede 9 farkı bularak zekanızı konuşturun! Zamanı karşı yarışacağınız zeka testi ile adrenalin dolu anlar

Oldukça heyecanlı farkı bul türündeki zeka testi ile kıyasıya bir yarışa hazırlanın. Akıllara durgunluk veren zeka testi için keyifli anlar yaşayacaksınız. 9 farkı bulmanız için 29 saniyeniz bulunmaktadır. Zamana karşı yarışacağınız zeka testi ile adrenalin dolu anlar yaşayın!

29 saniyede 9 farkı bularak zekanızı konuşturun! Zamanı karşı yarışacağınız zeka testi ile adrenalin dolu anlar
29 saniyede 9 farkı bularak zekanızı konuşturun! Zamanı karşı yarışacağınız zeka testi ile adrenalin dolu anlar
GİRİŞ 14.07.2023 14:30 GÜNCELLEME 14.07.2023 15:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan farkı bul ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akıl karıştırıcı olan görselde alt üst dengesi de bulunmamaktadır. Keskin bakışlara ve sarsılmaz bir konsantrasyona ihtiyacınız olan anlar yaşamaya hazırlanın. 29 saniyede 9 farkı bulabilecek misiniz? O zaman süreniz başladı.

29 SANİYEDE 9 FARKI BULUN

Büyük küçük her yaştan insanın yapabileceği zeka testi sanıldığı kadar kolay olmamaktadır. Hafızanız, gözlem becerileriniz ve dikkatiniz ile yapabileceğiniz zeka testi aynı zamanda kendinizi geliştirmenizi de sağlamaktadır.

Sizden 29 saniyede 9 farkı bulmanız istenmektedir. Bulduğunuz farkları karıştırmamak için isterseniz kağıt, kalem de kullanabilirsiniz. Heyecanınızı kontrol ederek doğru sonuca ulaşmaya çalışın.

SÜRE İLERLİYOR

Resmilere baktığınızda başta aynı gibi gelebilir. Oysa biraz daha dikkatli olduğunuzda ufak tefek farklılıklar olduğunu göreceksiniz. Burada farklı olan yerleri tespit etmeye çalışırken sürenin de bir yandan ilerlediğini unutmamanız gerekiyor.

Dikkat isteyen zeka testi: Tişörtte kaç delik olduğunu 7 saniyede yalnızca akıllı insanlar biliyor!Dikkat isteyen zeka testi: Tişörtte kaç delik olduğunu 7 saniyede yalnızca akıllı insanlar biliyor!

ZAMAN DOLDU! SONUÇLAR GELİYOR

Zaman doldu! 29 saniyenin su gibi aktığı zeka testinde tüm farkları göremediyseniz üzülmeyin. Daha fazla test çözerek başarınızı ilerletebilirsiniz. Cevabı bulamayanlar için çözüm görselini yukarıya bırakıyoruz.

Şimdi itiraf vakti; siz kaç saniyede kaç fark gördünüz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Ahh kardeşim benim Allah rahmet eylesin özlicez sorularını
    Cevapla
  • orhan 9 ay önce Şikayet Et
    tam 5 snde hepsini buldum
    Cevapla
  • Orkun 9 ay önce Şikayet Et
    Aynen bende 1 salisede
    Cevapla
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    Masanın ayağındaki farkı bulamadım. Ama pencerede iki fark var diğeri de ay!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı