Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!

Büyülü orman zeka testinde gizlenmiş olan birçok hayvan bulunmaktadır. Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar tarafından yapılan IQ testinde iddialı mısınız? Gözlem becerisine güvenen 23 saniyede ormandaki hayvanların hepsini tespit eder!

Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!
Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!
GİRİŞ 14.04.2023 21:24 GÜNCELLEME 15.04.2023 07:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kıvrak zekalı, keskin bakışlı bireyler tarafından yapılan zeka testi için kendinizi hazırlayın. 23 saniyede ormana gizlenen hayvanların kaç tanesini tespit edebileceksiniz? Göz ve beyin koordinasyonuna güvenen, kendine inanan birisiyseniz sizin için süre başladı. Zeki olduğunu ispatlama zamanı!

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

ORMANDA GİZLENEN HAYVANLARI BULMAK İÇİN 23 SANİYE!

Gözlem becerilerinizi ve genel zekanızı ölçeceğiniz bir IQ testi ile karşınızdayız. Akıllara durgunluk veren bu zeka testi görselinde birçok hayvan gizlenmektedir. Yağmur ormanlarında gizlenen hayvanların çoğunun nesli tükeniyor. Onları bulmanız için de sadece 23 saniyeniz var. Tüm hayvanları görebileceğinize inanıyor musunuz?

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

ZEKA TESTİ İLE FARKINDALIK OLUŞTURMA

Hazırlanan teste dikkatlice bakın. Olabildiğince hayvan bulmaya odaklanın. Tüm dünyada viral olan bu test aynı zamanda nesli tükenmekte olan hayvanlar için farkındalık oluşturma amacına sahiptir. Beyin gücünüzü sonuna kadar kullanacağınız test için saniyelerin geçtiğini unutmayın.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

KAÇ HAYVAN BULMANIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMEDİK

Zamanın su gibi akıp gittiği testte kaç hayvan bulmanız gerektiğini özellikle söylemedik. Beyniniz bulacağınız sayıya odaklanıp belki de olmayan hayvanları görmenizi sağlayarak sizi yanıltabilir. Herhangi bir sayı olmadan daha zorlandığınızı düşünüyorsanız çabalarınızı artırmanız gerektiğine vurgu yapmak isteriz. Artık son saniyeler...

Zorlanacağınız zeka testi: İnsanların arasına saklanan kediyi deneyenlerin sadece %1'i 15 saniyede gördü!Zorlanacağınız zeka testi: İnsanların arasına saklanan kediyi deneyenlerin sadece %1'i 15 saniyede gördü!

SÜRENİN SONU GELDİ

Artık çözüm zamanı... Verilen sürenin sonuna geldik. Testte toplam 6 hayvan vardı. Eğer 23 saniyede 6 hayvanı tespit edebildiyseniz kendinizle gurur duyabilirsiniz. Keyif aldığınızı düşündüğümüz içeriklere her gün yenisini eklemeye devam ediyoruz.

O zaman söyleyin, siz kaç saniyede kaç hayvan tespit edebildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 13
  • haydi bre 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiyi göremedim...İyi kamufle olmuş melun.
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    6 buldumda bunun zekayla ne alakası var onu anlamadım
    Cevapla
  • Ahmet Taşcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 23 saniyede 7 hayvan buldum. Ne olcak şimdi..
    Cevapla
  • inegöllü 1 yıl önce Şikayet Et
    agam bizle egleniir
    Cevapla
  • Ahmakça 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka lan dikkati iyi olanlar görmesi çok iyi olanlar bulur akılla ne alakası var gözle alakası var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması