Yalnızca dâhiler 8 saniyede mısır tarlasındaki balığı bulabiliyor! IQ seviyesi yüksek olanlar tarafından yapılan zeka testi ile gerçekleri görmeye hazırlanın

Hazırlanan zeka testi ile algılarınızı zorlamaya hazır mısınız? Bulmaya çalışırken gözlerinizin karıştıracağı IQ testinde bir balık bulunuyor. Balığı bulmanız için verilen süre sadece 8 saniye! Yüksek IQ'ya sahip bireyler tarafından yapılabilen zeka testinde siz ne kadar iddialısınız?

Yalnızca dâhiler 8 saniyede mısır tarlasındaki balığı bulabiliyor! IQ seviyesi yüksek olanlar tarafından yapılan zeka testi ile gerçekleri görmeye hazırlanın
Yalnızca dâhiler 8 saniyede mısır tarlasındaki balığı bulabiliyor! IQ seviyesi yüksek olanlar tarafından yapılan zeka testi ile gerçekleri görmeye hazırlanın
GİRİŞ 26.04.2023 12:46 GÜNCELLEME 26.04.2023 17:19
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan optik illüzyon ile hazırlanan görselde bir balık bulunuyor. Zeki insanlar tarafından 8 saniyede yapılan zeka testi, internette viral oldu. Bireylerin gözlem becerisi ve pratik zekasıyla doğru sonuca ulaştığı IQ testinde başarınızı ölçmek ister misiniz? O zaman 8 saniyelik süre başladı!

Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!

YALNIZCA DÂHİLERİN 8 SANİYEDE ÇÖZDÜĞÜ ZEKA TESTİ

Optik illüzyonlar bireylerin aklını kandırmak için özel olarak tasarlanmaktadır. Zeka seviyesini ölçmek için oldukça mantıklı bir yol olan IQ testleri kişilerin gözlem becerisi, pratik zekası, kuvvetli hafızası ve bilişsel yetenekleri ile yapılmaktadır. Hazırlanan bu testi sadece dâhiler 8 saniyede tamamlamaktadır.

Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

GÜNLÜK UYGULANDIĞINDA DİKKAT GELİŞTİRMEYE YARDIMCI OLUYOR

Zeka testleri çözerek beyin egzersizi yapmış olacağınız gibi sağlığınız açısından bu tür aktiviteleri günlük hayatınızda uygulayarak stresten uzaklaşabilirsiniz. Yapılan çalışmalar sonucunda zeka testlerinin düzenli uygulanmasında gözlem becerilerinin kuvvetlenmesi ve dikkat geliştirmeye yardımcı olduğu gözlenmiştir.

Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!

SÜRE BİTİYOR!

Hazırlanan zeka testinde mısır tarlası görünmektedir. Mısır tarlası görselinde bir balık bulunmaktadır. Balığı 8 saniyede bulmanız gerekmektedir.

Sürenin sonuna yaklaşırken zeka testlerindeki ayrıntılara dikkat ederek, problem çözme becerinizi ve eleştirel düşünme gibi bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Artık son anlara geldik. Sonucu görmeye hazırlanın!

Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!

BALIĞI 8 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Yalnızca yüksek zekalı bireyler tarafından 8 saniyede çözülebilen zeka testinde balığı bulduysanız tebrik ederiz! Balığı göremeyenler ya da verilen süreden sonra fark edenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. 

Şimdi itiraf zamanı; siz balığı bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniyede? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 25
  • Ksaan 11 ay önce Şikayet Et
    7 saniyede tapdim
    Cevapla
  • Dilara 11 ay önce Şikayet Et
    5 saniyede buldum ben
    Cevapla
  • hhüseyin 11 ay önce Şikayet Et
    1 saniyede de bulmak serbest mi acaba? :) :)
    Cevapla
  • Adnan 11 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır bizi böyle uyuttular. Elin dahisi 20 sinde Facebook, google, icat edip dünyanın en zengini olur, bizler 8 saniyede resimde balığı bularak dahi oluruz.
    Cevapla
  • Konyalı 11 ay önce Şikayet Et
    Seni tutan mı vardı ileri dahi çocuk, oturduğun yerden ahkam kesiyorsun...
    Cevapla
  • Onur sadettin 11 ay önce Şikayet Et
    Hacı 3 saniyede gördüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?