Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!

Zeka seviyesi yüksek bireylerin yapabildiği IQ testleri ile heyecan dolu anlar geçirmeye hazırlanın. Özel olarak tasarlanmış zeka testi görseli optik illüzyon olarak hazırlandı. Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görmeniz gerekiyor.

Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!
Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!
GİRİŞ 05.04.2023 00:52 GÜNCELLEME 05.04.2023 00:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yüksek konsantrasyon gerektiren zeka testi ile kendinizi kanıtlamaya var mısınız? Sadece 21 saniyede bulmanız gereken 16 kaplanı görenler %4’lük dilime girebiliyor. Oldukça zor olan zeka testi ile algılarınızın kuvvetini ve aklınızın kıvraklığını anlayacaksınız. Peki 16 kaplanı 21 saniyede bularak başarılı olanlar arasına girebilecek misiniz?

Dikkat isteyen zeka testi: Tişörtte kaç delik olduğunu 7 saniyede yalnızca akıllı insanlar biliyor!Dikkat isteyen zeka testi: Tişörtte kaç delik olduğunu 7 saniyede yalnızca akıllı insanlar biliyor!

DEDEKTİF OLACAĞINIZ ZEKA TESTİ

Zeka testi görselinde bir orman manzarası görünmektedir. İki yetişkin 2 yavru kaplanın açık olarak bulunduğu görselde aslında 4 değil 16 kaplan bulunuyor. Bu kaplanları 21 saniyede bularak yüksek zekalı olduğunu kanıtlayan %4’lük dilime siz de girebilirsiniz.

16 KAPLANI BULMAK İÇİN 21 SANİYENİZ VAR

Zeka testleri ile kendinizi deneyebilirsiniz. Hazırlanan optik illüzyon testi beyninizin algılama biçimine meydan okumak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Normal bir insan beyni her yönden algılama özelliğine sahip olduğu için bu tür testler beynin karıştırmasını sağlayacak şekiller ile hazırlanmaktadır.

Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!

SÜRE DOLUYOR!

Son saniyelere geldiğimizi hatırlatmak isteriz. Biraz daha hızlanarak kendinizi zorlayın ve olabildiğince çok sayıda kaplan bulun.

Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyorZeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

TESTİ YAPABİLDİNİZ Mİ?

Zekice hazırlanan test için verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 21 saniyede 16 kaplanı bulabildiyseniz oldukça yüksek zekaya sahipsiniz demektir. Peki o zaman söyleyin, siz kaç tane kaplan bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11
  • ESMANUR 11 ay önce Şikayet Et
    Hepsini buldum
    Cevapla
  • Sevil Arnoczky 11 ay önce Şikayet Et
    15 buldum
    Cevapla
  • Sevil Arnoczky 11 ay önce Şikayet Et
    15 buldum
    Cevapla
  • Sevil Arnoczky 11 ay önce Şikayet Et
    15 buldum
    Cevapla
  • Hasan 61 11 ay önce Şikayet Et
    ben Bordo Mavi Kus haricinde birsey göremiyom ;-)
    Cevapla
  • Sana 11 ay önce Şikayet Et
    Kız çocuk
    Cevapla
  • ts69 11 ay önce Şikayet Et
    adamsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir