Dikkat isteyen zeka testi: Tişörtte kaç delik olduğunu 7 saniyede yalnızca akıllı insanlar biliyor!

Zeka testleri ile IQ seviyeniz ve konsantrasyon becerileriniz ölçülmektedir. Kavrama, anlama hızınız ile sonuca ulaşacağınız testler keyifli vakit geçirmenizi de sağlamaktadır. Dikkat isteyen IQ testini yalnızca kıvrak zekaya sahip akıllı kişiler yapabiliyor. Yırtık tişörtte kaç delik olduğunu 11 saniyede bulabilecek misiniz?

Dikkat isteyen zeka testi: Tişörtte kaç delik olduğunu 7 saniyede yalnızca akıllı insanlar biliyor!
Dikkat isteyen zeka testi: Tişörtte kaç delik olduğunu 7 saniyede yalnızca akıllı insanlar biliyor!
GİRİŞ 03.05.2023 14:49 GÜNCELLEME 03.05.2023 14:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kendinizi ölçmek için zeka testleri çözebilirsiniz. Zeka testleri yaparken istenen şeyi problem çözme beceriniz ve mantıksal akıl yürütme kabiliyetiniz ile bulmaktasınız. İstenen cevaba ne kadar kısa sürede ve doğru bir yol ile ulaşacağınız zeka seviyenizi de gösterecek. Peki 7 saniyede tişörtte kaç delik olduğunu doğru cevaplayacak kadar kıvrak zekalı mısınız?

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

DİKKAT İSTEYEN ZEKA TESTİ

Zeka testleri çözerken verdiğiniz karara göre zeka seviyeniz belirlenmektedir. Bu tür IQ testleri ile problemi doğru analiz etme ve analitik düşünme yönleriniz de gelişmektedir. Bir yandan yararlı olan bu aktivite aynı zamanda eğlenmenizi de sağlamaktadır. Düşünün ve odaklanın!

Zeka testi: 12 farkı  27 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

TİŞÖRTTE KAÇ DELİK VAR?

Bu tür zeka testleri yalnızca dikkatli bireyler tarafından doğru olarak yapılmaktadır. Çözüme ulaşabilmeniz için farklı yönlerden de düşünmeniz gerekmektedir. Cevap sandığınız kadar kolay olmayacağı için dikkatli olmalısınız. 7 saniyelik sürede doğru cevabı bulabilecek misiniz?

Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?

ZEKA TESTİ İÇİN SON ANLAR

Sürenin sonuna yaklaşıyoruz. Hile yapmadan ve aşağıdaki cevap görseline bakmadan kendi sonucunuza odaklanmanızı istiyoruz. Bu sebeple son saniyeye kadar bulduğunuz sayıları teyit ederek eksiğinizin olup olmadığına odaklanın.

Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!

IQ TESTİ SONUCU

Verilen sürenin sonuna geldik. Zeka testine dikkatli baktığınızda tişörtteki iki büyük delikten zeminin renginin göründüğünü göreceksiniz.  Bu sebeple tişörtün önünde iki, arkasında iki delik olduğu anlaşılmaktadır. Tişörtün kol yerlerinde iki, yakasında ve tişörtün alt kısmının da delik olduğu için hepsinin toplamı 8 olmaktadır. Cevap görseli için yukarıya bakabilirsiniz.

Peki siz kaç delik saydınız ve sonucunuza kaç saniyede ulaştınız? Yorumlara yazarak bizimle de paylaşın.

Ayrıntı severlere zeka testi: 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bul!Ayrıntı severlere zeka testi: 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 19
  • üç 11 ay önce Şikayet Et
    Boyun hariç (çünkü görünüyor) tişörtün diğer arka kısmı yoksa üç delik
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan büyütecek bile goremedim
    Cevapla
  • varol 1 yıl önce Şikayet Et
    5 saniye sürmedi saymak çok basit,zekaları bu kadar hafife almayın yahu :))
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tişörtün Ön Kısmında iki Delik var ama arkada tek delikte olabilir
    Cevapla
  • Vatanını Seven 11 ay önce Şikayet Et
    Bu iyiydi :))))
    Cevapla
  • Nuri Erdim 1 yıl önce Şikayet Et
    tişörtün boyun ve kollarını delik sayanın zekasından şüphe ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor