Şahin gözlülerin çözebildiği zeka testi! Sadece yüksek IQ'lu kişiler 7 saniyede kelebeği bulabiliyor!

Zeka testleri dikkatli ve gözlem becerisi iyi olanlar tarafından yapılmaktadır. Bu IQ testinde gizli bir kelebek bulunuyor. Sadece yüksek IQ seviyesine sahip bireyler 7 saniyede kelebeği fark edebiliyor. Kendine güvenenleri ortaya çıkartacak zeka testi için süre başladı!

Şahin gözlülerin çözebildiği zeka testi! Sadece yüksek IQ'lu kişiler 7 saniyede kelebeği bulabiliyor!
Şahin gözlülerin çözebildiği zeka testi! Sadece yüksek IQ'lu kişiler 7 saniyede kelebeği bulabiliyor!
GİRİŞ 20.04.2023 16:51 GÜNCELLEME 20.04.2023 16:51
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Kıvrak zekaya sahip olanları zorlayacak zeka testlerinden bir tanesi ile karşınızdayız. Bilişsel yeteneklerinizi kullanarak yapabileceğiniz zeka testinde hafızanızın kuvveti ve zekanızın pratikliği anlaşılacak. Beynin algılama yeteneğini zorlayacak zeka testinde nefesler tutuldu. Resimdeki gizli kelebeği bulmanız için sadece 7 saniyeniz var ve süreniz başladı!

Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!

ŞAHİN GÖZLÜLERİN ÇÖZEBİLDİĞİ ZEKA TESTİ

Zeka testleri gözlem becerilerini ölçmeye yarayan en basit araçlardır. Birçok yolla zeka seviyesi anlaşılırken IQ testleri eğlenmenizi de sağlamaktadır. Hazırlanan bu testte gizli bir kelebek bulunmaktadır. Onu tespit etmeniz için verilen süre ise sadece 7 saniye!

Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?

ZEKA TESTLERİ İLE EĞLENEBİLİRSİNİZ

Zeka testleri, hazırlandığı düzeye göre farklı yaş gruplarında uygulanmaktadır. Bu testi arkadaş çevreniz ya da ailece yapabilirsiniz. Tatlı rekabet sağlayacak zeka testi için hazırlanan görselde köpeğiyle beraber kanepede oturan yaşlı bir adam görünmektedir. Bir yandan örgü ören yaşlı adamın çevresinde köpeğinin resmi ve kütüphanesi bulunuyor. Aynı zamanda görselde bir adet kelebekte bulunmaktadır. Onu bulabileceğinize ne kadar inanıyorsunuz?

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

DAHA FAZLA IQ TESTİ ÇÖZMELİSİNİZ

Süre geçerken panik yapmayın. Kelebeği verilen sürede bulamasanız bile bu tür testleri daha  fazla yaparak zekanızı kuvvetlendirebilir, dikkatinizi artırabilirsiniz. Gözlem becerilerinizin potansiyel gücünü göreceğiniz testin son saniyelerine geldik. Son bir kere daha görsele bakıp kelebeği bulmaya çalışın.

Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bulZeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

KELEBEK NEREDE?

Verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 7 saniyede kelebeği bulduysanız tebrik ederiz. Dikkatiniz oldukça kuvvetli ve algılarınız açık demektir. Ama bulamadıysanız üzülmeyin. Cevap görselini sizin için yukarıya bırakıyoruz.

Peki söyleyin, siz kaç saniyede kelebeği fark ettiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın!

Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 34
  • Berfu 3 ay önce Şikayet Et
    2 saniyede buldum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sepette
    Cevapla
  • alper 1 yıl önce Şikayet Et
    haberde son nokta
    Cevapla
  • Merve 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelebek değil resmen hayvanat bahçesini gordun
    Cevapla
  • Şuayip çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben SSK emeklisiyim bizim intibak zammı refah payını versinler ben bunun 7 saniyede bulurum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor