Tüm ayrıntıları görmeniz gereken zeka testi! İki resim arasındaki 6 farkı 13 saniye yalnızca keskin bakışlılar görebiliyor

Resimler arasında 6 fark vardır. Bu farkların hepsini görmeniz için verilen süre sadece 13 saniye! Bütün ayrıntıları eksiksiz görmeniz gereken zeka testinde dikkatinizi ölçme fırsatı bulacaksınız. Şimdi kendinizi deneme zamanı...

Tüm ayrıntıları görmeniz gereken zeka testi! İki resim arasındaki 6 farkı 13 saniye yalnızca keskin bakışlılar görebiliyor
Tüm ayrıntıları görmeniz gereken zeka testi! İki resim arasındaki 6 farkı 13 saniye yalnızca keskin bakışlılar görebiliyor
GİRİŞ 14.06.2023 09:17 GÜNCELLEME 14.06.2023 09:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İki resim arasındaki farkı bulma türünde olan zeka testinde görsel hatırlama ve zihinsel çeviklik keskinliği anlaşılmaktadır. İlk bakıldığında resimlerin aynı olduğunu düşünebilirsiniz ama görseller arasında toplam 6 fark bulunmaktadır. Bu farkları fark etmeniz için verilen 13 saniyelik sürede başarıya ulaşabilecek misiniz? O zaman süreniz başladı!

TÜM AYRINTILARI GÖRMENİZ GEREKEN ZEKA TESTİ

Zihinsel yeteneklerinizi fark etmenizi sağlayacak zeka testini gözlem becerilerinizi kullanarak çözebilirsiniz. Bilişsel yeteneklerinizi de geliştirmenizi sağlayan zeka testinde aynı gibi görünen iki resim yan yana verilmiştir. Beyin fonksiyonlarınız ile çözüme ulaşacağınız zeka testini çözmek için tüm ayrıntıları görmeye dikkat edin.

SADECE 13 SANİYE

Bir şeyleri bulma konusunda ne kadar yeteneklisiniz? Yukarıdaki resimde bir grup kedi bulunmaktadır. İki görsel arasında toplam 6 fark vardır. Bu farkların hepsini 13 saniyede görebilir misiniz?

SÜRE BİTİYOR, ACELE EDİN!

Bu zeka testini başarıyla sonuçlandırmak, hafızanızı ve görsel algılarınızı geliştirmenizi sağlayacaktır. Test ayrıca konsantrasyon kabiliyetinizi de kuvvetlendirecektir. Şu zamana kadar kaç fark görebildiniz? Sürenizin daraldığını unutmayın.

Testin çözümüne saniyeler kaldı. Artık geri sayımın sonundayız.

3...

2...

1...

Cevap geliyor!

Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!

KAÇ FARK BULABİLDİNİZ?

Tüm farkları bulanları tebrik ederiz. Verilen sürede 6 farkı da görebildiyseniz görsel zekanız ve konsantrasyonunuz oldukça iyi demektir. Göremeyenler, ya da verilen sürede yetiştiremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Peki siz kaç saniyede kaç farkı tespit edebildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylşamayı unutmayın.

Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 9
  • Fatmanur 10 ay önce Şikayet Et
    6 saniyede buldum hepsini
    Cevapla
  • ökkeş 10 ay önce Şikayet Et
    6 saniyede tamam
    Cevapla
  • Goca GONYALI 10 ay önce Şikayet Et
    ben 7 tane buldum, kedinin patisi havada ve önündeki topaç
    Cevapla
  • Rüzgar 10 ay önce Şikayet Et
    O farklar beraber sayılıyor
    Cevapla
  • hasan 10 ay önce Şikayet Et
    5ini hemen buldum
    Cevapla
  • ali 10 ay önce Şikayet Et
    eee 5 etti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı