Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!

Zeka testleri ile beyin jimnastiği yapabilirsiniz. IQ testleri çözerken hem eğlenmeye hem de hafızanızı kuvvetlendirmeye ne dersiniz? Hazırlanan görselde birbirinden farklı şemsiyeler arasından iki aynı şemsiyeyi bulmanız beklenmektedir. IQ testini yapmanız için de verilen süre 7 saniye!

Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!
Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!
GİRİŞ 09.03.2023 13:40 GÜNCELLEME 09.03.2023 13:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zeka testleri birçok çeşitte olmaktadır. Dikkatiniz ve zekanızla yapacağınız eğlenceli IQ testi ile kendinizi sınayabilirsiniz. Zeka testleri mantıksal akıl yürütme yapmanızı ve sorunları doğru analiz etmenizi sağlar. Doğru cevaba ulaşmak için zamanla yarışacağınız zeka testi yapmaya hazır mısınız? O zaman süreniz başladı!

BEYNİNİZ FARK ETMEDE ZORLANABİLİR

Zeka testi , yaratıcı düşünme ile çözülebilecek zevkli bulmacalardır. Cevap ne kadar gözünüzün önünde de olsa fark etmek konsantrasyon ve odaklanma ile ilgilidir. Bir sürü farklı şemsiye arasında beyninizin aynı olanları belirlemekte zorlanabilir.

Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

ALGILARINIZ NE KADAR AÇIK?

Hazırlanan görselde farklı renk ve tasarımlardaki şemsiyeler arasından aynı olanı bulmanız zamanınızı alabilir. İstenen cevap kolay gibi görünse de tüm şemsiyeleri tek tek algılamanız ve unutmamanız gerekmektedir. Zamanla yarışacağınız IQ testinde algılarınızın kuvveti oldukça önemlidir.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

SANİYELER AKIP GİDİYOR

Süre geçiyor. Zaman mı sizi yenecek siz mi onu yeneceksiniz? Hadi kendinizi biraz daha zorlayın ve cevabı tespit edin. Heyecanlı saniyelerin sonunda doğru cevabı sizlerle paylaşacağız.

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

SÜRE DOLDU

Aynı iki şemsiyeyi verilen sürede tespit edebildiyseniz tebrik ederiz. Gözlem ve zekanın yanı sıra yanal düşünme becerisiyle de ilgili olan testi verilen sürede yapamadıysanız sizin için doğdu cevabı yukarıda paylaştık. Peki söyleyin, siz kaç saniyede testi çözebildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Hamdi 11 ay önce Şikayet Et
    10-11 saniyede bulabildim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'