Büyüteç isteyen zeka testi: Rakunların arasındaki pandayı 6 saniyede bul!

Zeka testleri ile kendinizi kanıtlamaya var mısınız? Hazırlanan zeka testi görselinde birçok rakun vardır. Bu rakunların arasında ise bir panda bulunuyor. Pandayı bulmanız için süreniz ise sadece 6 saniye! IQ'nuzu ölçeceğiniz zeka testi...

Büyüteç isteyen zeka testi: Rakunların arasındaki pandayı 6 saniyede bul!
Büyüteç isteyen zeka testi: Rakunların arasındaki pandayı 6 saniyede bul!
GİRİŞ 15.03.2023 10:37 GÜNCELLEME 15.03.2023 12:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan optik illüzyon ile hazırlanan içerikte beynin algılama biçimi ölçülecek. Araştırmalarda normal bir insan beyninin olaylara ve görüntülere her açıdan bakabildiği anlaşılmaktadır. Zeka testleri türlerinden olan optik illüzyonlar ise nesneleri algılamayı zorlaştıracak şekilde tasarlanmaktadır. Peki rakunların arasında bulunan panda nerede?

Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!

BÜYÜTEÇ İSTEYEN ZEKA TESTİ

Zeka testi hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından yapılabilmektedir. Hazırlanan IQ testinde beyaz ve siyah renklerde olan rakunlar yer almaktadır. Ancak bu rakun grubunun arasında bir panda bulunuyor. Renklerin benzerliği düşünüldüğünde pandayı bulmak zeka testinde sizi zorlayacak kısım olmaktadır.

Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?

SÜRENİZ SADECE 6 SANİYE

Pandayı bulmanız için verilen süre 6 saniyedir. Sürenin kısa olmasındaki amaç ise IQ  testinin heyecanını ve stresini artırmaktadır. Gözlerinizin keskinliği, algılarınız açıklığı ve ayrıntıları fark etme hızınıza göre pandayı bulma süreniz değişecektir.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Şimdi hazırlanan görsele daha yakından bakın ve rakunların arasındaki pandayı bulmaya çalışın. Eğer süre geçerken hâlâ pandayı göremediyseniz ve bir ipucu istiyorsanız o zaman görselin sağ üst tarafına bakın. Panda rakunların arasında kamufle olmayı çok güzel başarmıştır.

Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bulZeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

PANDAYI BULABİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna gelirken testteki pandayı 6 saniyede bulanları tebrik ederiz. Bu sonuç kıvrak bir zekaya sahip olduğunuzun göstergesidir. Yapılan çalışmalara göre zor bulmacalar yaparak beyninizi daha çok çalıştırırsanız, zeka seviyeniz de artacaktır.

Cevabı bulamayanlar için sonuç görselini yukarıda paylaşıyoruz. O zaman itiraf etmeye hazır olun, siz kaç saniyede pandayı görebildiniz? Cevaplarınızı yorumlara yazmayı unutmayın.

Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11
  • Pandabey 1 yıl önce Şikayet Et
    5. Saniyede Panda beni buldu
    Cevapla
  • Kızıl elma:) 1 yıl önce Şikayet Et
    1sn de buldum ;)
    Cevapla
  • koyapalı 1 yıl önce Şikayet Et
    sag ust deyip...sol ustte cıkması cok enteresan değilmi, cok akıllılar??
    Cevapla
  • Ferit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür testleri daha çok yapar mısınız? Güzel oluyor
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Okurken bile bulunuyor Resmen göze çarpıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı