AUZEF kayıt yenileme son gün ne zaman? AUZEF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı!

AUZEF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri hakkında açıklama yaptı. Binlerce öğrenciyi ilgilendiren AUZEF kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Peki AUZEF kayıt yenileme son gün ne zaman?

AUZEF kayıt yenileme son gün ne zaman? AUZEF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı!
AUZEF kayıt yenileme son gün ne zaman? AUZEF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı!
GİRİŞ 04.04.2023 16:12 GÜNCELLEME 04.04.2023 16:12

AUZEF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri ile ilgili internet sitesinden bilgilendirme yapıldı. Binlerce AUZEF öğrencisini ilgilendiren karar ile kayıt yenileme işlemleri için verilen süre uzatıldı. Peki AUZEF kayıt yenileme son gün ne zaman?

AUZEF KAYIT YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN?

AUZEF kayıt yenileme tarihleri için İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi sitesinden bilgilendirme metni paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre gelen taleplerin artması sebebiyle kayıt yenileme işlemlerinin uzatıldığı bilgisi verildi. AUZEF kayıt yenileme son günü 07 Nisan 2023 saat 23:59 olduğu açıklandı.

AUZEF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ UZATILDI

Üniversite tarafından yapılan açıklamada ''Özellikle deprem bölgesinde ikamet eden öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine kayıt yenileme sistemimiz 07 Nisan 2023 saat 23:59’a kadar aktif edilmiştir.'' sözleri kullanıldı.

AUZEF KAYIT YENİLEME İÇİN TIKLAYINIZ.

AUZEF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NASIL ÖDENİR?

Kayıt yenileme ücreti referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. Ödeme yapıldıktan sonra ders alma işlemleri üniversite tarafından yapılacaktır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!