Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

Zeka testleri yaparak hafızanızı kuvvetlendirebilirsiniz. Bu zeka testini çözerken aslında bakışlarınızın keskinliğini de kanıtlamış olacaksınız. Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi ile kendinizi ispatlamaya ne dersiniz? Hazırlanmış olan zeka testi bir optik illüzyondur. Bu görselde gizli bir örümcek bulunmaktadır. Peki resimde gizlenmiş olan örümceği 5 saniyede bulabilecek misiniz? O zaman geri sayım başladı!

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!
Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!
GİRİŞ 07.03.2023 15:01 GÜNCELLEME 07.03.2023 15:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Zeka testleri ve kişilik testleri internette en çok arananlar arasında bulunuyor. Beyni kandırmaya çalışan bu zeka testi, optik illüzyon olarak hazırlandı. Bu optik illüzyonu çözerken zekanızın kıvraklığını da test etmiş olacaksınız. Peki gizli örümceği 5 saniyede bulabilecek misiniz? Yalnızca dâhiler tarafından çözülen zeka testi ile siz de başarınızı kanıtlayın!

Şahin gözlülerin çözebildiği zeka testi! Sadece yüksek IQ'lu kişiler 7 saniyede kelebeği bulabiliyor!Şahin gözlülerin çözebildiği zeka testi! Sadece yüksek IQ'lu kişiler 7 saniyede kelebeği bulabiliyor!

BİLİM İNSANLARI TARAFINDAN HAZIRLANIYOR

İnsan beynini incelemek ve farklılıklarını ortaya çıkarmak için zeka testleri hazırlanmaktadır. Bilim insanları tarafından hazırlanan bu zeka testleri, psikanaliz alanında optik illüzyon olarak kullanılmaktadır. Bu testlerle bireyin algı düzeyleri belirlenirken gözlem becerileri de ölçülüyor.

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

RESİMDEKİ ÖRÜMCEK NEREDE?

Karşınızdaki görselde bej bir saçaklı halı bulunmaktadır. Bu halıya gizlenmiş gizli bir örümcek mevcut. 

Bu optik illüzyonun amacı beyni meşgul ederken gözlem becerilerinizi test etmektir. Süreniz doldu! Peki gizli örümceği gördünüz mü?

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

İŞTE GİZLİ ÖRÜMCEK!

Bej rengi halıda örümceği görmek başta zor gelebilir. Bazı insanlar ilk bakışta örümceği fark edebilirken bazıları için biraz zaman alabilir. Örümcek, görselin ortasında bulunmaktadır.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

Zeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsünZeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsün

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 12
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    İsaretlediginiz yere de baktım benzetmeye çalıştım ama iki resimde de bulamadım
    Cevapla
  • İlkim 1 yıl önce Şikayet Et
    Dahillere le alakası yok
    Cevapla
  • Çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Baktığım gibi buldum
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    ben buldum ama orümcege benzemiyorki zekaylada alakası yok benim aylavküm 145
    Cevapla
  • kul ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    aylakü ne
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Örümceği bulamadım. Örümceğin nerede olduğunu gösteren resme baktım örümceği yine bulamadım :)))) Benim gördüğüm örümcekler resimdekine benzemiyor o yüzden bulamamışım ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!