Keskin göz avlayan zeka testi! Ağaçtaki baykuşu 5 saniyede bulan kartal gözlüdür

Zeka testi görselinde bir baykuş bulunmaktadır. Sizden bu gizli baykuşu 5 saniye bulmanız istenmektedir. Zeka testi türlerinden biri olan gizli olanı bul ile verilen sürede doğru sonuca ulaşabilecek kadar keskin gözlere sahip misiniz? Şimdi bunu kanıtlama zamanı...

Keskin göz avlayan zeka testi! Ağaçtaki baykuşu 5 saniyede bulan kartal gözlüdür
Keskin göz avlayan zeka testi! Ağaçtaki baykuşu 5 saniyede bulan kartal gözlüdür
GİRİŞ 12.07.2023 09:26 GÜNCELLEME 12.07.2023 09:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Zeka testi yaparken ayrıntılara oldukça dikkat etmelisiniz. Görsel zekanızın ortaya çıkacağı IQ testinde detaylara çok dikkat etmelisiniz. Bu zeka testinde sizden gizli olan baykuşu bulmanız beklenmektedir. Dikkatli inceleme yapmanız gereken zeka testi için süreniz 5 saniye! 5 saniyede ağaçtaki baykuşu bulan kartal gözlüdür!

KESKİN GÖZ AVLAYAN ZEKA TESTİ

Detaylara karşı ne kadar dikkatli olduğunuzu ortaya çıkaracak zeka testinde gözlem becerileriniz ortaya çıkacak. Keskin göz avlayan zeka testi ile bilişsel yeteneklerinizi de geliştirme fırsatı bulanacaksınız. Bu tür IQ testleri bir yandan eğlenmenizi bir yandan da dikkatinizi artırmanızı sağlamaktadır.

5 SANİYE SÜRENİZ VAR

Bazen zorlayıcı olan zeka testlerinde başarı sağlamak için zihninizi boşaltmalı ve konsantrasyonunuzu artırmalısınız. Yukarıdaki resimde bir ağaç görünmektedir. Bu ağacın içinde bir yerlerde gizli bir baykuş bulunuyor. Baykuşu bulmanız için size 5 saniye süre tanınmaktadır. Hadi sürenin bir yandan ilerlediğini unutmayın.

HİLEYE BAŞVURMAK YOK!

Verilen sürenin giderek azaldığını hatırlatmak isteriz. Bu testi yaparken hileye başvurmamalısınız. Sonuç olarak kendinizi test etmek için burada olduğunuzu ve başarınızı ölçmeye çalıştığınızı unutmayın. O zaman  geri sayım gelsin!

3...

2...

1...

Eğlenceli zeka testi: 13 saniyede resimdeki kurbağayı bulabilecek misiniz?Eğlenceli zeka testi: 13 saniyede resimdeki kurbağayı bulabilecek misiniz?

Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!

BAYKUŞU GÖREBİLDİNİZ Mİ?

5 saniyede baykuşu görenleri tebrik ederiz. Göremeyenler ya da daha arayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki siz kaç saniyede baykuşu buldunuz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!Eğlenerek yapacağınız zeka testi: Aynı iki şemsiyeyi 7 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11
  • volkan 9 ay önce Şikayet Et
    bakar bakmaz gördüm .
    Cevapla
  • Borazan 9 ay önce Şikayet Et
    10 salise
    Cevapla
  • Hakan 9 ay önce Şikayet Et
    Hâlâ göremedim çünkü gözlerim bozuk
    Cevapla
  • Erhan Sağdıç 9 ay önce Şikayet Et
    BAYKUŞ YOK BULAMADIK NERDE acepp :):)
    Cevapla
  • Ömer Taşdemir 9 ay önce Şikayet Et
    yazıyı okumadan gördüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'