Sadece beyin gücü yüksek kişiler tarafından 15 saniyede 3 gizli adam yüzü bulunuyor! İnsanların %95'i doğru cevabı bulamadı

Zeka testi için hazırlanan görselde 3 gizli adam yüzü bulunuyor. İnsanların %95'inin doğru cevabı bulamadığı zeka testi için 15 saniye süreniz bulunuyor. Kendinizi denemeye hazır mısınız? O zaman 15 saniyelik süreniz başladı!

Sadece beyin gücü yüksek kişiler tarafından 15 saniyede 3 gizli adam yüzü bulunuyor! İnsanların  %95'i doğru cevabı bulamadı
Sadece beyin gücü yüksek kişiler tarafından 15 saniyede 3 gizli adam yüzü bulunuyor! İnsanların %95'i doğru cevabı bulamadı
GİRİŞ 28.04.2023 11:39 GÜNCELLEME 28.04.2023 12:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan optik illüzyon görselinde gizlenmiş 3 adam suratı bulunmaktadır. Akıl karıştırıcı zeka testini sadece beyin gücü yüksek kişiler 15 saniyede bulabiliyor. Görsel zekası yüksek olan, gözlerine güvenen ve ayrıntıları kaçırmayan kişiler kendini deneyerek sonuca ulaşsın!

SADECE BEYİN GÜCÜ YÜKSEK KİŞİLER YAPABİLİYOR

Gözünüzün önünde olduğu halde gizlenmiş nesnelerin bulunması tarzındaki zeka testleri sadece yüksek zekalı bireyler tarafından çözülebilmektedir. Zorlayıcı ama eğlenceli olan optik illüzyon için sadece 15 saniye süreniz bulunuyor.

DİKKATLİ BİREYLER SONUCA ULAŞACAK

Hazırlanan IQ testinde bir adam atın üstünde olarak görünmektedir. Eski zamanda yaşadığı belli olan adam giyinişi ile dikkat çekmektedir. Bu görselde üç gizli adam yüzü yer almaktadır. Sürenin su gibi akıp gittiği zeka testinde dikkatli bireyler doğru sonuca verilen zamanda ulaşacak.

15 SANİYELİK SÜRENİZ DOLUYOR

Son saniyelere geldiğimiz test için hâlâ cevaba ulaşamadıysanız acele etmeniz gerekmektedir. Konsantrasyonunuzu toplayıp son kez görseli dikkatle inceleyin. Artık son anlardayız.

3...

2...

1...

Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bulZeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

SÜRE BİTTİ, KAÇ KİŞİ DOĞRU CEVABI BULDU?

Verilen süre doldu. 15 saniyede doğru cevabı bulanları tebrik ederiz. Eğer 3 gizli adam yüzünü bulamadıysanız yerlerini belirttiğimiz cevap görseli yukarıda bulunuyor. Şimdi itiraf zamanı; siz cevabı bulabildiniz mi, kaç saniye sürdü? Yorumlara yazarak bizimle paylaşın.

Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • ramo 11 ay önce Şikayet Et
    en ön ayaktaki redkit ikinci ayaktaki resi oturan ayı en son ayaktaki de temel reis :) saniyede hepsini buldum valla :)))
    Cevapla
  • YemeBizi 11 ay önce Şikayet Et
    15 snaiyeyi bırak işarelediği yerde bulamadım
    Cevapla
  • ahsen 11 ay önce Şikayet Et
    inanmak zor ama üçünüde beş saniyede buldum
    Cevapla
  • yasar 11 ay önce Şikayet Et
    3 ünü de buldum 10 saniyede
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Arka ayağa Hitler'i koymuşlar mı ne... Bana mı öyle geldi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...