Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!

Zeka testi görselinde karışık bir odadaki çocuklar görünmektedir. IQ testinde aynı zamanda bir muz bulunmaktadır. Yalnızca zeka seviyesi yüksek vatandaşlar tarafından yapılabilen testte kendinize güveniyorsanız kanıtlama vakti! Odadaki gizli muzu 8 saniyede bulmanız için süreniz başladı.

Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!
Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!
GİRİŞ 27.03.2023 18:26 GÜNCELLEME 28.03.2023 12:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zeka testleri türünden biri olan optik illüzyon ile keyifli zaman geçirmek ister misiniz? Zihninizi zorlayacağınız ve problem çözme yeteneğinize göre sonuca daha çabuk ulaşacağınız zeka testi ile eğlenebilirsiniz. Hazırlanan zeka testi görselinde gizli olan muzu 8 saniyede bulmalısınız. Hazırsanız süreniz başladı!

Bilinçaltınızda yatan mesleği bulacağınız kişilik testi! Resimde ilk gördüğünüz cisim size uygun iş hakkında ipucu taşıyorBilinçaltınızda yatan mesleği bulacağınız kişilik testi! Resimde ilk gördüğünüz cisim size uygun iş hakkında ipucu taşıyor

DİKKAT İSTEYEN ZEKA TESTİ

Bilişsel yeteneğinizin ölçüleceği zeka testleri sizi aynı zamanda yaratıcı düşünmeye de yönlendirmektedir. Bu tür testler vasıtasıyla beyniniz zorlanarak bilişsel gerileme riski de düşürülmektedir. Genel beyin işlevlerini iyileştirirken IQ testleriyle keyifli vakit geçirmiş olursunuz.

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

KARMAŞIK ODADAKİ MUZ NEREDE?

IQ testinde üç çocuk görünmektedir. Farklı kostümler deneyen çocuklar karmaşık odada farklı konumlarda bulunmaktadır. Odada bulunan muzu görebilmek için keskin bakışlar ve dikkatli bireyler gerekmektedir. Bu zorlu görevde verilen süre ise sadece 8 saniyedir. Hadi hızlanın, kafa karıştırıcı bir sürü ayrıntının arasında bulmanız gereken bir muz var.

Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 25 saniyede tek olan sepeti yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 25 saniyede tek olan sepeti yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

ACELE ETMELİSİNİZ

Bu tür testleri yapabilmek için sabırlı ve iyi tespit yeteneğine sahip olmanız gerekiyor. Sürenin sonuna gelirken hâlâ bulamadıysanız gözlem becerilerinizin biraz daha kuvvetlenmesi gerekiyor. Derin bir nefes alıp son kez IQ testinin üzerinde gözlerinizi gezdirin.

Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

KAÇ KİŞİ ODADAKİ MUZU BULDU?

Verilen sürenin sonuna geldik. Dikkatli bakışlardan kaçamayan muzu kaç kişi 8 saniyede bulabildi? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • Metin 11 ay önce Şikayet Et
    Üç saniye de falan sürdü aynaya baktığımda hemen gördüm
    Cevapla
  • Adnan 11 ay önce Şikayet Et
    Ben 30 saniyede buldum. O zaman ben Bakırköye gidiyorum. Allahaısmarladık :)
    Cevapla
  • Mizah 11 ay önce Şikayet Et
    Kolaydı 2-3 saniye sürmedi.
    Cevapla
  • BAHAR 11 ay önce Şikayet Et
    ben 6 saniyede buldum
    Cevapla
  • Osman 11 ay önce Şikayet Et
    2c saniyede buldum, zekamla alay edildiğini hissettim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...