Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

Zeka testleri çözerek hafızanızı güçlendirebilir ve çevrenize kendinizi gösterebilirsiniz. Kıvrak zekalı bireylerin yapabileceği zeka testi ile karşınızdayız. Kendinize güveniyorsanız kolaylıkla yapabileceğiniz IQ testini çözmeniz için hiçbir engel yok. Peki "farkı bul" türünde olan bu zeka testini yapabilecek misiniz? 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!
Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!
GİRİŞ 24.03.2023 10:47 GÜNCELLEME 24.03.2023 12:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zeka testi çözerek ile eğlenceli anlar geçirmeye hazırlanın. IQ testi görselleri arasında toplam 5 fark bulunuyor. Bu testi yaparak gözlerinizi, zekanızı ve hafızanızı ölçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya ailenizle beraber yapacağınız ufak bir yarış ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. İşte karşınızda zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

24 SANİYEDE 5 FARKI GÖREBİLECEK MİSİNİZ?

Bu testte dikkatinizi toplayarak verilen süre içinde farkları görmeniz beklenmektedir. Ayrıntıları fark etmek için odaklanmalı ve bulduğunuz farklılıkları not etmelisiniz.
Karşınızdaki görsel, Endonezyalı sanatçılar tarafından yapılan tahta ördeklerden bir tanesidir. İki resim ne kadar aynı gibi görünse de aslında aralarında 5 farklı nokta bulunmaktadır. Kronometrenizi hazırladıysanız yarış başlasın!

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

DİKKATİNİZİ TOPLAYIN

Testi zamanında çözmek istiyorsanız dikkatini toplayın ve görsele odaklanın. Çözümü bulamazsanız bile endişelenmenize gerek yok. Cevabı sonunda göstereceğiz. Hadi, farkları bulabileceğinize inanın ve çözmeden aşağı inip cevaba bakmayın.

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

SÜRENİZ BİTTİ, 5 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?

Süreniz doldu. Eğer 24 saniyede 5 farkı görebildiyseniz gerçekten dikkatiniz ve keskin gözleriniz var demektir! Çoğu insanın verilen sürede tamamlayamadığı testi siz başardınız, tebrik ederiz. Eğer verilen sürede farklılıkların hepsini bulamadıysanız cevabı aşağıya bırakıyoruz.

Peki testi zamanında tamamlayabildiniz mi? Sonuçlarınızı yazmayı unutmayın.

Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!

İŞTE ZEKA TESTİ ÇÖZÜMÜ

Kabak bir beyaz çizgi eksik.
Ördeğin giydiği susturucu arasında daha fazla boşluk var.
Göz noktası farklı bir noktaya yerleştirilir.
Ayakkabıda bir yıldız eksik.
Çalıda bir tane daha az meyve var.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Turta 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu biraz zorladı... Bir eksikle testi tamamladım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'