Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

Keyif alacağınız IQ testlerinden bir tanesi ile karşınızdayız. Zeka testleri çözerek zevkli vakit geçirebileceğiniz gibi beyin jimnastiği de yapabilirsiniz. Hazırlanan zeka testinde iki resim arasında 10 fark bulunuyor. Bu farkları 21 saniyede bulmak ise tahmin edildiğinden daha zor! O zaman meydan okuma başlıyor. Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!
Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!
GİRİŞ 14.01.2023 17:31 GÜNCELLEME 14.01.2023 17:31

Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? İnternette beyin jimnastiği yapacağınız birçok etkinlik vardır. Zeka testleri de bunlardan bir tanesidir. Hazırlanan bu test ile hem zevkli vakit geçirebilir hem de pratik yapabilirsiniz. Peki 21 saniyede 10 farkı bulabilecek misiniz? O zaman süre başladı!

ZEKA TESTLERİ HER YAŞA UYGUN

Zeka testi çözmenin iyi yanlarından bir tanesi hem bireysel hem de grupla denenebiliyor olmasıdır. Bireysel olarak yaptığınızda gözlemlemenizi ölçebileceksiniz. Grup olarak oynandığında ise kimin daha hızlı bulduğunu bilerek keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Büyük küçük her yaştan bireyle zeka testi yaparak gözlem becerinizi artırmaya yardım edebilirsiniz.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

RESİMDEKİ 10 FARKI BUL

Yukarıdaki görselde kirpi, baykuş, ceylan, yılan ve tilki bulunmaktadır. Hazırlanan çizimde çeşitli hayvanların ormanda oldukları görünmektedir. Ayrıca görselde hayvanların dışında çiçekler ve yapraklar da bulunuyor.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

KONSANTRASYONUNUZU TOPLAYIN

Ceylan ve tikli yerdeyken baykuş ve yılan da ağaçta bulunmaktadır. Bu testi çözebilmeniz için iki görüntüyü iyice incelemeniz ve aralarındaki farkları tespit etmeniz gerekmektedir. Hadi, konsantrasyonunuzu toplayın ve farklılıkları bulun! Sürenin sonuna geliyoruz.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

SÜRE BİTTİ, KAÇ FARK BULDUNUZ?

Evet, 21 saniye geçti ve testi yapmak için verilen sürenin sonuna geldik. Eğer görseller arasındaki 10 farkı 21 saniyede bulduysanız gerçekten çok dikkatlisiniz! Farklılıkların hepsini göremeyenler için cevabı bırakıyoruz. 
Peki siz kaç fark buldunuz? Cevabı yorumlarda yazmayı unutmayın!

Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! 'Dikkatliyim' diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! "Dikkatliyim" diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi