Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! "Dikkatliyim" diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?

Zeka testi ile kendini kanıtlamak isteyenlere özel hazırlanan haberimizde birçok tavşan bulunuyor. Dikkat gerektiren bu zeka testinde, algılarınızın ne kadar açık olduğunu anlayabilirsiniz. Bakışlarınız ne kadar keskin? Hadi gelin ve hep beraber anlayalım. Bu testte bir tavşanın ikizi yok. 12 saniyede hangi tavşanın tek olduğunu bulabilecek misiniz?

Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! "Dikkatliyim" diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?
Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! "Dikkatliyim" diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?
GİRİŞ 13.03.2023 15:59 GÜNCELLEME 13.03.2023 15:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zeka testleri birçok türde hazırlanmaktadır. Dikkatin ölçüldüğü, aklı çalıştıran ve algılamayı kuvvetlendiren zeka testi ile hem eğlenebilir hem de kendinizi deneyebilirsiniz. Peki ikizi olmayan tavşanın hangisi olduğunu 12 saniyede bulabilecek misiniz?

Kişilik testi: Seçtiğiniz kelebeğe göre en önemli özelliğiniz ortaya çıkacak!Kişilik testi: Seçtiğiniz kelebeğe göre en önemli özelliğiniz ortaya çıkacak!

HANGİ TAVŞANIN İKİZİ YOK?

Özel olarak hazırlanmış zeka testinde farklı tavşanlar bulunmaktadır. Görselde kulaklarında, yüzlerinde ve karınlarında farklı desenler bulunan 12 çift tavşan bulunmaktadır. Bu tavşanların dışında sadece bir tanesinin eşi bulunmamaktadır. O zaman süre başladı!

İlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsinizİlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsiniz

DİKKAT GEREKTİRİYOR

Algıların, bakışların ve kıvrak zekanın ölçüldüğü bu zeka testinde IQ seviyesi de hesaplanmaktadır. Her yaştan bireyin kendini sınayabileceği bu bu zeka testinde siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Bu testi verilen süre içinde tamamlayabilmek için tüm dikkatinizi toplamanız gerekmektedir.

HEPSİ FARKLI GİBİ GÖRÜNEBİLİR

Resme baktığınızda sanki tüm tavşanlar farklı gibi gelebilir. Beynin karıştırmasını sağlamak için tasarlanan bu görselde farklı olanı bulmak pek de kolay olmayacak. Doğru olanı bulmak için ilk olarak kendinize güvenin! Hadi zaman geçiyor.

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

İPUCU VERELİM

Kronometre işlemeye devam ederken gözleriniz hâlâ tek olan tavşanı mı arıyor. Bir tane olanı bulmanıza az kaldı. Sadece biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bulmanızı kolaylaştırmak için ipucu vermemizi ister misiniz? O zaman görselin alt kısmındaki tavşanlara biraz daha dikkatli bakın.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

SÜRE DOLDU! 

Süreniz bitti. Eğer eşi olmayan tavşanı bulabildiyseniz tebrikler! Sizin gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Dikkatiniz ve algılarınız gerçekten çok iyi durumda. Cevabı bulamayanlar için hangi tavşanın bir tane olduğunu gösterelim.

İŞTE CEVAP

Eşi olmayan tavşan, dördüncü sıradanın beşincisi. Burnunu çevresinde daha koyu sarı bir desen bulunan tavşandan bir tane daha yok.

Süre dolmadan bir tane olan tavşanı bulabildiniz mi? Eğer bulduysanız kaç saniyede bulduğunuzu yorum atın.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • Sewotyy 1 yıl önce Şikayet Et
    Diş gösteren tavşan dan yok
    Cevapla
  • Feyzanur 1 yıl önce Şikayet Et
    3.sıradan 4.sü sandım ama hiç alakası yokmuş:))
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık...
    Cevapla
  • CİHAT 1 yıl önce Şikayet Et
    1.sıra 5. tavşan
    Cevapla
  • melih 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk sırada 5 inci tavşan olmasın cevap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!