Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor

Saç ayırma tarzına göre kişilik özellikleri de değişmektedir. Bazı insanlar saçlarını sağa veya sola ayırırken kimileri de ortadan bölmeyi tercih etmektedir. 'Saç ayırma tarzınıza göre davranışlarınız ve eğilimleriniz belirleniyor' desek ne dersiniz? İşte saç ayırma tarzına göre kişilik testi!

Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor
Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor
GİRİŞ 07.03.2023 12:41 GÜNCELLEME 07.03.2023 12:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Saç ayrımı tarzı, kişilik araştırmaları için özel olarak incelenmiştir. Elde edilen verilere göre saçı sağa, sola ya da ortadan ayırmanın farklı anlamları bulunduğu ortaya çıkmıştır. Bu farklara göre bireylerin davranışsal özellikleri ve eğilimleri değişkenlik göstermektedir. Peki siz saçınızı nasıl ayırıyorsunuz? Saç ayrımına göre kişilik testi ile gerçekleri öğrenme zamanı!

SAÇ AYRIMI TARZINA GÖRE KİŞİLİK TESTİ

Kişilik testi ile kendinizi görmek istiyorsanız saçınızı ne tarafa ayırdığınızı düşünün. Siz saçınızı sola mı, sağa mı yoksa ortadan mı ayırıyorsunuz?

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

SAÇI SAĞA AYIRANLARIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Saçlarınızı sağa doğru ayırıyorsanız empati yapmayı bilen, duygusal ve fedakar bir kişiliğiniz bulunuyor. Etrafınızdaki insanları oldukça düşünür ve onlarla ilgilenmeyi seversiniz. Duygular sizin için her zaman mantıktan daha önde durur. Kalbinizi dinlemeyi doğru bulur ve verdiğiniz kararlarda hep onun sesini dinlersiniz. Ne kadar mantığınızı da önemseseniz sonuçta son noktayı duygularınız ile verirsiniz.

Evinizde ve işinizde yönetici konumda olmaktan hoşlanırsınız. Bir şeyleri organize etmek size keyif verebilir. Bencil bir yapınız bulunmadığı için bazen kendi mutluluğunuz pahasına bile hareket edebilirsiniz.

Çizgi film karakterlerinde neden 4 parmak var? Çizgi film karakterleri neden 4 parmaklı?Çizgi film karakterlerinde neden 4 parmak var? Çizgi film karakterleri neden 4 parmaklı?

Çevrenizdekiler sizinle konuşmayı ve sırlarını açmayı sever. Bu da güvenilir yanınız ve samimiyetiniz ile ilgilidir. Siz aynı zamanda tam bir dinleyicisiniz! İhtiyacı olan birilerine yardım etmeyi seversiniz ve bu yanınız içten içe sizi hep mutlu etmektedir. Hayvanları sevip onlara da yardım etmekten hoşlanırsınız. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarında rol almaya çalışırsınız. İşleriniz ya da hayat şartları arasında bu tür kurumlarda bulunamasanız bile çevrenize yardım etmek için uğraşırsınız.

Çocuksu yanınız sebebiyle eğlenceli bir karakteriniz vardır. Neşeli ve hayat dolu olsanız da ciddi olunması gereken yerlerde nasıl davranmanız gerektiğini iyi bilirsiniz. Size uygun meslekler arasında öğretmen, hemşire, sanatçı, sosyal hizmet ve aktör gibi meslekler bulunmaktadır.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

SAÇI SOLA AYIRANLARIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Saçlarını sola ayıran bireylerin mantıklı, azimli, analitik düşündüğü anlaşılmaktadır. Duygularına göre yaşarken bile mantığına önem veren bir karakteriniz bulunuyor. Sizin için mantık duygulardan da önde yer almaktadır. Hatta tamamen duygularınızla hareket etmek istediğinizde zorlanabilirsiniz. Bir şeyde mantığınızı susturmak için oldukça tutkulu olmanız gerekmektedir. Böyle olduğunda bile mantığınızla duygularınız kafanızın içinde savaşır durur.

Sizin için adil olmak oldukça önemlidir. Yaptığınız işlerde kimsenin hakkının yenmesini istemezsiniz.

Finansal olarak da bağımsızlığınızı elinizde bulundurmak hoşunuza gider. Sorumluluklarını bilen ve kendine güvenen bir yapınız vardır.

 

Zeka testi: 12 farkı  27 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

Çoğunlukla nazik ve cömert olduğunuz çevreniz tarafından ifade edilir. Çoğunlukla tartının kefesini iyi hesaplarsınız ve sizi endişelendiren durumlarda susmak yerine düşüncelerinizi çekinmeden ifade edersiniz.

Giyinme ve konuşma tarzınız birbirine benzer denebilir. Sade ve şık giyinip doğru ve ölçülü konuşursunuz. Bunun dışında tartışma ve akıl yürütme konusunda da oldukça iyisiniz denebilir. Kimi insanlar sizin soğuk ve zor konuşan bir insan olduğunuzu söylese de sizi tanıyanlar sizinle konuşmanın ne kadar zevkli olduğunu bilmektedir.

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

SAÇI ORTADAN AYIRANLARIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Saçlarını ortadan ayıranların kişilik özellikleri arasında açık sözlü, güvenilir, ileri görüşlü, pratik, entelektüel, kibar ve soğukkanlı olma bulunmaktadır. Hayatın karşınıza çıkardığı tahmin edilmeyen durumlara ayak uydurabilirsiniz. Karamsar olup sorunlar arasında boğulmak yerine pratik davranıp çözüm üretmeyi seversiniz.

Yaşadığınız anın kıymetini bilip tadını çıkarmaktan keyif alırsınız. Hırslı yapınızla başarılı olmak isteyebilirsiniz. Her alanda organize olup başarı sağlamaya çalışırsınız. Bu sebeple işlerinizde de iyi olabilirsiniz.

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

İradeniz kuvvetlidir. Çoğunlukla bir işin içinden çıkamayanlar size akıl danışmaya gelir. Ailenizde de fikirlerine önem verilen kişi sizsiniz. Fikirlerinizi olduğu gibi söylemekten de çekinmezsiniz. 

Pasif ve agresif olmak hiç size göre değildir. Yaşadığınız durumlar için çok nadir şikayetçi olursunuz. Genellikle sakin ve çözüm odaklı yapınızla fark edilirsiniz.

Peki siz saçlarınızı ne tarafa ayırıyorsunuz? Karakteriniz ile anlatılan özellikler birbirine uyuyor mu? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 5
  • Gülay Kader 1 yıl önce Şikayet Et
    3 numara uygun aynen öyle yapım
    Cevapla
  • gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    benim gafa kel nolacak şimdi?
    Cevapla
  • Esengül 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ortadan ayıranlardanım yazılanlar tam beni anlatıyor birebir aynı
    Cevapla
  • ipek 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçını sola ayıranlar el kaldırsın sayımızı bilelim
    Cevapla
  • ziya 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka hepsi hurafe
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?