İmkansızı sevenlere zeka testi: 10 saniyede 3 hayvanı bulmanız için dâhi olmanız gerekiyor!

Zeka testi ile kendini kanıtlamak isteyenler için keyifli bir içerikle karşınızdayız. Karşınızda bulunan test optik illüzyon olarak tasarlanmıştır. Zeka testindeki bu yapraksız, sadece kuru dallardan oluşan ağaçta gizli olan 3 hayvanı 10 saniyede bulmanız gerekiyor. Kendine güvenen şansını denesin!

GİRİŞ 23.03.2023 09:29 GÜNCELLEME 23.03.2023 09:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zeka testleri ile görsel zekanızı, bilişsel seviyenizi ve hafıza gücünüzü ölçebilirsiniz. Zeka testi çözmek için gözlem becerilerinizin oldukça kuvvetli olması gerekir. Böyle IQ testleri yaparak zihinsel keskinliğiniz de artacak. Peki hazırlanan zeka testi görselinde gizli olan 3 hayvanı 10 saniyede görebilecek misiniz?

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

ZEKA TESTLERİ İLE KENDİNİZİ GELİŞTİRİN

Kısa süreli hafıza sorunlarına iyi gelecek, beyin hücreleri arasındaki iletişimi geliştirecek zeka testleri ile keyifli anlar da geçirebilirsiniz. Beyninizi böyle ufak egzersizlerle geliştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Her gün ufak çalışmalar yaparak hafızanızı da kuvvetlendirebilirsiniz.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

GÖRSEL VE BİLİŞSEL YANLARINIZ SINANACAK

Hazırlanan zeka testi optik illüzyon olarak tasarlanmaktadır. Optik illüzyonlar niteliksel ve niceliksel yaklaşımlar barındırmaktadır. Bu tür IQ testleri ile görsel ve bilişsel yanlarınız sınanmaktadır. Bu tür içeriklerle kendinizi bir yandan denerken bir yandan da pratik yapmış olacaksınız.

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

ZEKA TESTİNDEKİ ÜÇ HAYVAN NEREDE?

Zeka testi görselinde bulunan üç ağacın yaprakları dökülmüştür. Sadece dalları bulunan ağaçların arasında ise üç hayvan gizlenmektedir. Bu gizli hayvanları bulmanız için verilen süre ise sadece 10 saniyedir. Sürenizin geçtiğini ve artık sona yaklaştığınızı hatırlatmak istiyoruz. Hadi son kez odaklanın ve süre bitmeden doğru sonuca ulaşın.

11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!

TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. 10 saniyede gizli olan 3 hayvanı bulabildiyseniz tebrik ederiz. Gözlem beceriniz ve dikkatiniz oldukça iyi durumda. Testte bulunan hayvanlar fil, kedi ve koalaydı. Eğer hayvanlardan bazılarını bulamadıysanız doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz.

Peki siz kaç saniyede kaç hayvan bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • yasin 11 ay önce Şikayet Et
    Orda bide aslan var hemide dişi.
    Cevapla
  • hakan 11 ay önce Şikayet Et
    imkansız deyin, olanaksız deyin, ilk 10 saniyede bulan dahi olur deyin, verin coşkuyu, verin gazı, millet burada labirentten çıkmaya çalışan fare gibi uğraşsın dursun. hahaha
    Cevapla
  • gizli 11 ay önce Şikayet Et
    Koalayı gördüm ama hangi hayvan olduğunu çıkaramadım. Yoksa hepsini buldum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!