11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!

Zeka testi çözerek düşünme, kavrama ve algılama özelliklerinin gelişmesi sağlanır. Bu tür testleri çözerken farklı açılardan bakmalı ve zihninizin potansiyelinizi ortaya çıkarmalısınız. Peki sincapların arasında bulunan fareyi 11 saniyede bulmanız gereken zeka testini çözebilecek misiniz?

GİRİŞ 14.03.2023 17:25 GÜNCELLEME 14.03.2023 17:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zeka testleri dikkatli ve algıları açık bireyler tarafından yapılabilmektedir. Yaparak kendinizi kanıtlayacağınız bu zeka testi ile aynı zamanda eğlenceli vakit de geçirebilirsiniz. Hazırlanan görselde sincaplar arasında bir de fare bulunuyor. Onu bulmanız için size verilen süre ise 11 saniye! Hazırsanız süre başladı.

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

FAREYİ 11 SANİYEDE BULABİLECEK MİSİNİZ?

Bu testi gözlem ve analitik becerilerin birleşmesiyle çözebilirsiniz. Dikkatli bakmalı ve ayrıntıları fotoğrafın bütününde görmeye çalışmalısınız. İlk olarak derin bir nefes alın ve kronometreyi başlatın. Çünkü testi çözebilmek için sadece 11 saniyeniz bulunuyor.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

TESTİ ÇÖZEBİLECEĞİNİZE İNANIN

İnanmak başarmanın yarısıdır sözünden hareket etmelisiniz. Farklı şekilde bulunan sincapların arasındaki fareyi görmek zor gibi gelebilir. Ama bu imkansız olduğu anlamını taşımaz. Sadece kendi sistematiğinizi oluşturup görsele nasıl bakmanız gerektiğine karar verin.

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

SÜRE GEÇİYOR, ACELE EDİN!

Saniyeler ilerlerken hâlâ fareyi göremediyseniz panik yapmayın. Baktığınız yerlere bir daha ama bu sefer daha dikkatli olarak bakın. Bu testi çözerken eğlendiğinizi biliyoruz. Hem beyin jimnastiği yapıyor hem de keyifli zaman geçiriyorsunuz.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

ZAMAN DOLDU

Evet, size verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 11 saniyede fareyi bulabildiyseniz dâhilerle yarışacak bir dikkate sahipsiniz demektir.

Fareyi göremeyenler için de cevabı yukarıya bırakıyoruz. Peki söyleyin, siz fareyi görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • vasat 1 yıl önce Şikayet Et
    2 saniyede buldum.Vasat bir bireyim
    Cevapla
  • kadir yarçın 1 yıl önce Şikayet Et
    3 saniye de buldum hiç de zeki biri sayılmam
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Aramana gerek bile yok ilk bakista goze batiyor. Cok sacma bir dikkat testi olmuş. Çok belirgin saniye bile sürmedi.
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun dahilikle alakası yok. Bariz ortada fare. Kaç saniye saymadım ama 10 saniyenin kesinlikle altındaydı. Nereden bakmaya başladığınıza bağlı birazda, sağdan başlayan 5 saniyedede bulur. Ama saçma sapan bir test
    Cevapla
  • Deniz kızı 1 yıl önce Şikayet Et
    9 saniye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti