Kendini kanıtlamak için zeka testi: Deneyenlerin %98'i boş kupayı 7 saniyede bulamadı!

Zeka testi ile kendinizi sınayabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Hazırlanan IQ testindeki boş kupayı deneyenlerin yüzde 98'i bulamadı. Peki siz bulabilecek misiniz? İşte kendini kanıtlama fırsatı! Zeka testleri ile eğlenceli ve kıran kırana bir mücadele...

Kendini kanıtlamak için zeka testi: Deneyenlerin %98'i boş kupayı 7 saniyede bulamadı!
Kendini kanıtlamak için zeka testi: Deneyenlerin %98'i boş kupayı 7 saniyede bulamadı!
GİRİŞ 28.03.2023 16:45 GÜNCELLEME 28.03.2023 16:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testleri IQ seviyenizi ölçmeye yaramaktadır. Zeka seviyenizin yüksek ya da düşük katsayıya sahip olduğunu anlamak için IQ testleri yapabilirsiniz. Hazırlanan zeka testi ile bilişsel yeteneğiniz, problem çözme ve mantıksal muhakeme seviyeniz belli olacak. Peki 7 saniyede boş kupayı bulabileceğine inanıyorsan süren başladı!

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

BİRÇOK ZEKA TESTİ BULUNMAKTADIR

Zeka testi çözmek isteyenler için birçok yöntem bulunmaktadır. Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi IQ testleri mevcuttur. Bu testler sıkıcı olmakla beraber çok da kapsamlıdır. Ama eğlence dolu ve heyecan verici testler ile keyif almanız da mümkün olmaktadır.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

BOŞ KUPA HANGİSİ?

Zeka testleri ile bireylerin bilişsel yetenekleri ve problem çözme yetileri ölçülebilir. Hazırlanan zeka testi ile bunu ölçebilirsiniz. Görselde içinde farklı içeceklerin bulunduğu bir sürü kupa bulunmaktadır. Fincanlarda çaydan tutun da portakal suyuna kadar çeşit çeşit içecekler vardır. Bunların dışında tavşan, tilki, kuş ve ayı da resimde bulunmaktadır. Ama bir kupanın içinde hiçbir şey yoktur. Amacınız da onu bulmak!

Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyorSaç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor

GÖZLERİNİZ YORULABİLİR

Her testte olduğu gibi burada da belli bir süresi verilmiştir. Boş olan bardak kupayı bulmak için sadece 7 saniyeniz bulunmaktadır. Aman dikkat edin, cevabı bulmaya çalışırken gözleriniz yorulabilir!

Deneyenlerin %98'inin yapamadığı test için verilen süre hızla akıp gidiyor. Hadi, biraz daha gayret edin ve odaklanmaya çalışın. Artık son saniyelerdeyiz.

3...

2...

1...

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

BOŞ KUPAYI BULABİLDİNİZ Mİ?

Size verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 7 saniyede boş kupayı bulabildiyseniz gerçekten keskin gözleriniz var demektir. Cevabı bulamayanlar için doğru görseli yukarıya bırakıyoruz. Peki söyleyin bakalım, siz kaç saniyede kupayı bulabildiniz?

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    10 saniye
    Cevapla
  • barLas 1 yıl önce Şikayet Et
    İQ testi örneği çözdürmek , ilkokul seviyesindeki bulmacaları çözdürmekten daha yerinde olacağını düşünüyorum .
    Cevapla
  • CENGİZHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    BEN 3 SANİYEDE BULdum
    Cevapla
  • kral 1 yıl önce Şikayet Et
    cevap yazmamışsınız
    Cevapla
  • Ibo 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu boş kupayı gösterdi biz de bilek
    Cevapla
  • ibraaam 1 yıl önce Şikayet Et
    en sol ortadaki kırmızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor