Regaip Kandili mesajları: En güzel, dualı, resimli, kısa ve öz Regaip Kandili mesajları 2023...

Regaip Kandili mesajları internette araştırılıyor. Üç ayların başlamasıyla Regaip Kandili de gündeme geldi. Regaip Kandili 26 Ocak 2023 tarihinde yaşanacak. En güzel kandil mesajlarını sevdiklerine yollamanız için anlamlı mesajları derledik. İşte en güzel, dualı, resimli, kısa ve öz Regaip Kandili mesajları 2023...

Regaip Kandili mesajları: En güzel, dualı, resimli, kısa ve öz Regaip Kandili mesajları 2023...
Regaip Kandili mesajları: En güzel, dualı, resimli, kısa ve öz Regaip Kandili mesajları 2023...
GİRİŞ 26.01.2023 09:29 GÜNCELLEME 26.01.2023 09:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Regaip Kandili mesajları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Recep, Şaban ve Ramazan üç aylar olarak anılmaktadır. Recep ayı 23 Ocak 2023 tarihinde başladı. İlk kandil olan Regaip Kandili de 26 Ocak 2023 (bugün) tarihinde gerçekleşecek. Bu önemli günde sevdikleriyle mutluluğunu paylaşmak isteyenler internette dualı, ayetli Regaip Kandili mesajları araması yapıyor. İşte en güzel, dualı, resimli, kısa ve öz Regaip Kandili mesajları 2023...

EN GÜZEL REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Hayırlı kandiller...

ANLAMLI REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

İslam alemi için önemli bir gün olan Ramazan'ın ilk habercisi Regaip Kandilinde ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını dileğiyle... Hayırlı kandiller...

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Yüce Allah mübarek Regaip Kandili hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hayırlı Kandiller...

RESİMLİ KANDİL MESAJLARI

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller.

Resulullah (sav) şöyle buyuruyor; "Beş gece vardır ki, o gecelerde yapılan dua reddolunmaz; Cuma gecesi, Recep ayının ilk gecesi, Şabanın yarısındaki gece (Berat gecesi), Ramazan ve Kurban Bayramı geceleri." Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

DUALI KANDİL MESAJLARI

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun. Makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

KISA VE ÖZ KANDİL MESAJLARI

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Regaip kandilin mübarek olsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun...

Ya Rab! Bizi dost doğru bir yola ilet; senin çizmiş olduğun istikamette ilerlet, niyetlerimizi ihlaslı eyle, ve bize lütfettiğin güzelliklerde bereket ihsan eyle, bu mübarek kandil gününde dualarımızı kabul eyle; Amin.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • Safa 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan namaz icad etmeyin !!!
    Cevapla
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Safa, Sen yapmiyorsun diye nicin baska insanlarada engel oluyorsun,Sana zorla namazmi kil dediler,veya duami et dediler, kilarsan kendine kilmassan yine kendine, En buyuk gunahlar arasinda su senin yaptiginda var unutma bunu,insanlarin aklini karistirmak, kimse seni mecbur tutuyormu yap vaya yapma diye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi