Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

Zeka testlerini her deneyen çözememektedir. Bu sebeple daha da heyecan verici olan zeka testi ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu sayede beyin jimnastiği de yapmış olursunuz. Tasarlanan görseldeki mantarların arasında gizlenmiş bir fare bulunmaktadır. Çoğu kişinin çözemediği zeka testlerinden bir tanesi ile kendinizi denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Peki 17 saniyede saklanan fareyi bulabilir misiniz? Sadece yüksek zekaya sahip kişilerin görebildiği test ile kendinizi sınayın.

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!
Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!
GİRİŞ 17.04.2023 22:19 GÜNCELLEME 17.04.2023 22:19
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Hazırlanan bu zeka testi ile gözlem ve bilişsel becerilerinizi ölçme fırsatı bulabilirsiniz. 17 saniyede mantarların arasındaki fareyi bulmak sanıldığı kadar kolay olmamaktadır. Zeka testleri ile hem kendinizi deneyebilir hem de beyin jimnastiği yapabilirsiniz. O zaman saklanan fareyi bulmak için süreniz başladı!

ZEKA TESTLERİ KISA SÜRELİ BELLEĞİ GELİŞTİRİR

Zeka testi çözerek beyin hücreleri arsındaki bağlantı kuvvetlendirilir. Çözmeye çalışırken aslında zihinsel hızınız çoğalır ve bu sayede kısa süreli belleğiniz  gelişir.

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

RESİMDEKİ FARE NEREDE?

Resimde farklı türde birçok küçük mantar görünmektedir. Beneklilerden, irilere, sivri olanlardan yuvarlaklara kadar pek çok sayıdaki mantar, değişik renklere boyanmıştır. Hazırlanan bu zeka testi ile beyin yoğunlaşmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya başlayacaktır. Süre soluyor, küçük fareyi görebildiniz mi?

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

FAREYİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Eğer mantarların arasına gizlenmiş küçük fareyi 17 saniyede bulabildiyseniz kendinizi tebrik edin! Özel olarak tasarlanan bu çizim ile görsel algılarınızın, fareyi istenilen sürede algılaması zorlaştırılmaktadır. Peki siz fareyi fark edebildiniz mi?

İŞTE FARENİN SAKLANDIĞI YER

Verilen sürede fareyi bulamadıysanız veya gözleriniz hâlâ fareyi arıyorsa resmin sol orta kısmına bakabilirsiniz. Küçük fare turuncu, benekli mantarın arkasından bize bakıyor.

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 17
  • Kedi 10 ay önce Şikayet Et
    1 saniyede buldum
    Cevapla
  • can 1 yıl önce Şikayet Et
    2 sn de buldum
    Cevapla
  • Namicus 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeğenim bulamadı.çocuk fen lisesinde okuyor!
    Cevapla
  • Gözlük şart 1 yıl önce Şikayet Et
    Bulamadım. Gözlerim iyi görmüyor.
    Cevapla
  • Melek 1 yıl önce Şikayet Et
    Buldum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!