Kurt gibi iz süreceğiniz zeka testi! 6 saniyede gizlenen 4 kurdu yalnızca keskin bakışlılar bulabiliyor

Kurt gibi iz süreceğiniz zeka testi görseli optik illüzyon olarak tasarlanmaktadır. Zeka testinde 4 gizli kurt bulunuyor. Kurtların hepsini bulmanız için verilen süre ise sadece 6 saniye! Keskin bakışlı olanların yapabileceği IQ testinde siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

Kurt gibi iz süreceğiniz zeka testi! 6 saniyede gizlenen 4 kurdu yalnızca keskin bakışlılar bulabiliyor
Kurt gibi iz süreceğiniz zeka testi! 6 saniyede gizlenen 4 kurdu yalnızca keskin bakışlılar bulabiliyor
GİRİŞ 20.04.2023 00:16 GÜNCELLEME 20.04.2023 14:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Algılarınızla oynayan, gözlerinizi yoran zeka testi ile keyifli vakit geçirmeye hazır olun. Hazırlanan zeka testi görselinde doğa manzarasında bir kurdun uluduğu görünmektedir. Optik illüzyon olarak hazırlanan zeka testi içinde 4 adet gizli kurt bulunuyor. 6 saniyede bulmanız gereken IQ testini yalnızca keskin bakışlılar yapabiliyor. O zaman zeka testi için süreniz başladı!

Farkı bulma zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı sadece  yüksek IQ'ya sahip bireyler 10 saniyede bulabiliyor!Farkı bulma zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'ya sahip bireyler 10 saniyede bulabiliyor!

KURT GİBİ İZ SÜRECEĞİNİZ ZEKA TESTİ

Beyninizin görsel algılama ve yorumlama yeteneğini ölçmek için hazırlanan zeka testi aynı zamanda bilişsel gerilemenizi de önlemektedir. Yorumlama yeteneğinizin gelişeceği ve dikkatinizin ortaya çıkacağı IQ testi ile gözlem becerilerinizin kuvvetini de anlayacaksınız.

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

6 SANİYEDE GİZLİ 4 KURDU BUL

Zeka testleri bireylerin kısa süreli hafızasını güçlendirmeye yardımcı olur. Düzenli olarak çözümü yapılan zeka testleri ile bilişsel yetenekler gelişmektedir. Bu IQ testinde sizden resimde gizlenmiş olan 4 kurdu bulmanız beklenmektedir. Verilen sürenin işlemeye devam ettiğini unutmadan sonuca bir an evvel ulaşmaya çalışın.

IQ'nuzu belirleyecek zeka testi: 21 saniyede soru işareti yerine hangi sayının geleceğini bulunIQ'nuzu belirleyecek zeka testi: 21 saniyede soru işareti yerine hangi sayının geleceğini bulun

VERİLEN SÜRE NEREDEYSE BİTİYOR!

Hazırlanan görselde kurdun yanında bir göl ve karşısında bir dağ manzarası bulunuyor. Bulmanız gereken kurtlar resmin içine uzmanlar tarafından konumlandırılmıştır. Çevrelerinde onları fark etmenizi zorlaştıracak renk tonlamaları yapılmıştır. Artık son anlara geldik.

Son 3 saniye…

2…

1…

Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!

6 SANİYEDE 4 GİZLİ KURDU BULABİLDİNİZ Mİ?

6 saniye 4 kurdu bulanları tebrik ederiz. Bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla zeka testi çözerek beyin hızınızı geliştirmeye çalışın.

Peki siz kurtların hepsini bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniye sürdü? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    3 saniye
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa hep bakmak istiyorum ama resimler büyütülmüyor çok saçma. Çok küçük ve uzak kalıyor nesneler. Şuna bir büyütme formatı atılsın
    Cevapla
  • Selvi 1 yıl önce Şikayet Et
    5 sn buldum
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    anında buldum, aynştaynmıyım ben
    Cevapla
  • Ferit 1 yıl önce Şikayet Et
    10 saniye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti