Kedilerle dolu ortamda bir tavşan saklanıyor! Gizlenmiş tavşanı bulmanız için sadece 7 saniyeniz var! Deneyenlerden sadece %1'i tavşanı buldu

Yüksek IQ gerektiren zeka testleri ile farkınızı ortaya çıkarmaya hazır mısınız? Zeka testi görselinde kediler arasına gizlenmiş bir tavşan bulunuyor. Tavşanı bulmanız için de sadece 7 saniyeniz var. Hazırsanız yüksek IQ gerektiren zeka testi başlasın!

Kedilerle dolu ortamda bir tavşan saklanıyor! Gizlenmiş tavşanı bulmanız için sadece 7 saniyeniz var! Deneyenlerden sadece %1'i tavşanı buldu
Kedilerle dolu ortamda bir tavşan saklanıyor! Gizlenmiş tavşanı bulmanız için sadece 7 saniyeniz var! Deneyenlerden sadece %1'i tavşanı buldu
GİRİŞ 02.05.2023 17:17 GÜNCELLEME 02.05.2023 17:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Deneyenlerin sadece %1'inin yapabildiği zeka testinde kedilerle dolu bir yer görünmektedir. Kedilerin arasına gizlenmiş bir tavşan bulunuyor. Tavşanı bulmanız için verilen süre 7 saniyedir. Kendinize güveniyor musunuz?

KEDİLERLE DOLU ORTAMDAKİ TAVŞAN NEREDE?

Zeka testleri türünden bir tanesi olan optik illüzyonda renk, desen, ışık ve şekil oyunlarıyla beynin detayları algılaması zorlaştırılmaktadır. İnsan beyni görülen nesneyi her açıdan inceleyip anlayacak kadar muazzam çalışmaktadır. Bu sebeple tasarlanan zeka testleri beynin algılama biçimini zorlayacak türde hazırlanmaktadır. Buna örnek olarak resimde kedilerin arasında saklanan tavşan konumlandırılmıştır. Peki kedilerle dolu ortamdaki tavşan nerede?

Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!

DENEYENLERİN SADECE YÜZDE 1'İ 7 SANİYEDE BULDU

Zeka testindeki gizli tavşanı deneyenlerden sadece yüzde birinin bulduğu iddia edilmektedir. Bu zeka testi, aynı zamanda IQ seviyenizi ölçmenin eğlenceli bir yoludur. Ama unutmamak gerekir ki uzmanına giderek gerçek bir IQ testi yaptırarak IQ seviyenizi öğrenebilirsiniz.

Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

SÜRENİN SONU GELİYOR

Gizlenen tavşanı 7 saniyede görmeniz gerekirken son anlara geldiğimiz şu zamanlarda hâlâ göremediniz mi? Gözlerinizi kısıp konsantre olmaya çalışın. Dikkatlice bakarsanız saklanan tavşanı görebilirsiniz.

Aynı zamanda görüşünüzün ne kadar iyi olduğunu anlayacağınız testin son saniyelerinde olduğunuzu unutmayın!

Farkı bulma zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı sadece  yüksek IQ'ya sahip bireyler 10 saniyede bulabiliyor!Farkı bulma zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'ya sahip bireyler 10 saniyede bulabiliyor!

SÜRE BİTTİ, TAVŞANI GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Resmin sağ alt tarafında saklanan tavşanı görebilmeniz için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi itiraf vakti; siz tavşanı görebildiniz mi, gördüyseniz kaç saniyede? Yorumlara yazarak herkesle paylaşmaya cesaretiniz var mı?

Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan gerçek kişiliğinizi ortaya çıkartacak!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7
  • Luisa Baxi 9 ay önce Şikayet Et
    Ben buldum. 7 Saniyede buldum. Beyaz tavşan
    Cevapla
  • Kedi 10 ay önce Şikayet Et
    1 saniyede buldum
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ne tavşanı pikaçu bu..
    Cevapla
  • camalokko 10 ay önce Şikayet Et
    yine 8. saniyede buldum yani gerizekalıyım
    Cevapla
  • camalokko 10 ay önce Şikayet Et
    bugün tekrar denedim bu sefer 2 saniyede buldum meğer süper zekaymışım
    Cevapla
  • bayram 10 ay önce Şikayet Et
    Ben bakar bakmaz resim hatası olarak gördüğüm tavşanmış. Bence tavşan iyi gizlenmemiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”