Dikkatinizin sizi yönlendireceği zeka testi: Resimde kaç gergedan olduğunu 11 saniyede deneyenlerden sadece %8'i bulabildi!

Zeka testleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Gözlem becerilerinizin ve dikkatinizin sizi yönlendireceği zeka testini çözmeye hazır mısınız? 11 saniyede deneyenlerden sadece %8'inin doğru sonuca ulaştığı zeka testinde gerçekler ortaya çıkacak. Hazırsanız süreniz başladı!

Dikkatinizin sizi yönlendireceği zeka testi: Resimde kaç gergedan olduğunu 11 saniyede deneyenlerden sadece %8'i bulabildi!
Dikkatinizin sizi yönlendireceği zeka testi: Resimde kaç gergedan olduğunu 11 saniyede deneyenlerden sadece %8'i bulabildi!
GİRİŞ 20.04.2023 18:40 GÜNCELLEME 21.04.2023 07:02

Zeka testleri ile ilgilenmeyi seviyorsanız keyifle yapacağınız bir IQ testi karşınızda duruyor. Gözlem becerilerinizin ve konsantrasyonunuzun sizi yönlendireceği zeka testi görselinde gergedanlar bulunuyor. 11 saniyede resimde kaç gergedan olduğunu tespit edebilir misiniz? Deneyenlerin sadece %8'i verilen sürede doğru cevaba ulaştı.

Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!

DİKKATİNİZİN SİZİ YÖNLENDİRECEĞİ ZEKA TESTİ

Hazırlanan zeka testi için sizden görselde kaç tane gergedan olduğu tespit etmeniz isteniyor. IQ testini yapmak için verilen süre ise sadece 11 saniye. Sadece uyanık bir zihin doğru cevaba ulaşırken saniyelerin hızlı geçtiğini unutmamalısınız.

Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!

DENEYENLERİN SADECE YÜZDE 8'İ VERİLEN SÜREDE TAMAMLADI

Oldukça dikkat isteyen zeka testinde deneyenlerin sadece yüzde 8'i verilen sürede testi doğru yapabildi. Dikkat dağınıklığını ve konsantrasyon eksikliğini affetmeyen zeka testi için kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!

SÜRE HIZLA İLERLİYOR

Cevabı bulmanın zor olduğu IQ testi görseline ilk baktığınızda  9 gergedan görebilirsiniz. Ama tasarlanan görselde ilk algılananın dışında görmeniz gerekenden daha fazla gergedan bulunduğunu unutmayın. Son saniyelere geldiğimizi hatırlatmak isteriz. Bir kez daha dikkat ederek görselde gözlerinizi gezdirin ve aşağıdaki sonuca bakın.

Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!

Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!

KAÇ GERGEDAN BULABİLDİNİZ?

Süre bitti. IQ testinde toplam 16 gergedan bulunuyordu. Doğru cevabı bulanları tebrik ederiz. Eksik bulanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki siz kaç tane bulabildiniz ve kaç saniye sürdü? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Tüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesinTüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesin

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü