Dikkatli bireyler tarafından çözülebilen zeka testinde gizli geyiği bulun! Deneyenlerden sadece yüzde ikisi 9 saniyede görebildi

Zeka testi görselinin bir yerlerinde gizli bir geyik var. Gizli geyiği bulmanız için 9 saniye süreniz bulunmaktadır. Deneyenlerden sadece yüzde 2'sinin yapabildiği IQ testinde başarı sağlamak isteyenler kendini sınasın. Dikkatli olmayı unutmayın!

Dikkatli bireyler tarafından çözülebilen zeka testinde gizli geyiği bulun! Deneyenlerden sadece yüzde ikisi 9 saniyede görebildi
Dikkatli bireyler tarafından çözülebilen zeka testinde gizli geyiği bulun! Deneyenlerden sadece yüzde ikisi 9 saniyede görebildi
GİRİŞ 27.05.2023 09:28 GÜNCELLEME 27.05.2023 09:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dikkat ve konsantrasyon ile yapılabilen zeka testlerinin zorluğu kişiden kişiye değişmektedir. Görsel zekanız ve keskin gözleriniz sayesinde resimdeki gizli geyiği bulmalısınız. Zeka testi için verilen süre sadece 9 saniyedir. Her şey hazırsa süreniz başlasın!

DİKKATLİ BİREYLER TARAFINDAN ÇÖZÜLEBİLİYOR

Zeka testinde karlı bir havada kartopu oynayan çocuklar resmedilmiştir. Görselde 5 çocuk görünmektedir. Çocuklar ve kardan adam dışında çizimde bir de geyik bulunmaktadır. Dikkatli bireylerin gözünden kaçmayan geyiği siz görebilecek misiniz?

SADECE 9 SANİYE!

IQ testinde gizli hayvanı bulmanız için 9 saniye süre verilmektedir. Bir saniyenizi bile boşa harcamamanız gereken test için zamanlayıcınız hızla ilerliyor. Dikkatine güvenen ve bu becerisini test etmek isteyenler için hazırlanan bu zeka testi iyi bir fırsat! Hadi süre azalıyor, hızlanın!

SON SANİYELER

IQ testi için verilen sürenin sonuna yaklaşıyoruz. Süreniz dolmadan son kez görselde gözlerinizi gezdirin ve gizli geyiği bulmaya çalışın. O zaman son saniyeler için geri sayım başlasın!

3...

2...

1...

1940'lı yıllardan kalma zeka testi! 12 saniyede 8 gizli hayvanı sadece şahin gözlüler bulabiliyor1940'lı yıllardan kalma zeka testi! 12 saniyede 8 gizli hayvanı sadece şahin gözlüler bulabiliyor

GİZLİ GEYİĞİ KİM GÖRDÜ?

Karlı resimdeki gizli  geyiği bulanları tebrik ederiz. Oldukça dikkatli ve zekisiniz. Bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki siz görebildiniz mi?Gördüyseniz kaç saniyede? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7
  • son 10 ay önce Şikayet Et
    2 saniye
    Cevapla
  • alesta 10 ay önce Şikayet Et
    ne var bunda abartılacak herkes ilk bakışta görür
    Cevapla
  • semih 10 ay önce Şikayet Et
    cevap kısmına baktım hala göremedim :/
    Cevapla
  • ayaz 10 ay önce Şikayet Et
    ilk bakışımda qördüm 1 saniye
    Cevapla
  • amelegücü 10 ay önce Şikayet Et
    Aynen, adam koskoca geyiği gizleyememiş zati
    Cevapla
  • adwe 10 ay önce Şikayet Et
    2 sn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi