Sadece üstün zekalılar çözebiliyor: Resimdeki hayvanların hepsini 12 saniyede görebilecek misin? Testte toplam kaç hayvan var?

Üstün zekalılar tarafından verilen sürede tamamlanabilen zeka testi için 12 saniyeniz bulunmaktadır. Zeka testi çözerek kendinizi kanıtlamak ister misiniz? Dikkatinizin çok iyi ve şahin gözlere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu zeka test tam size göre!

Sadece üstün zekalılar çözebiliyor: Resimdeki hayvanların hepsini 12 saniyede görebilecek misin? Testte toplam kaç hayvan var?
Sadece üstün zekalılar çözebiliyor: Resimdeki hayvanların hepsini 12 saniyede görebilecek misin? Testte toplam kaç hayvan var?
GİRİŞ 24.04.2023 22:58 GÜNCELLEME 24.04.2023 22:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testi görseli optik illüzyon olarak tasarlanmıştır. Bu zeka testinde nesli tükenmekte olan hayvanlar bulunmaktadır. Sadece üstün zekalıların 12 saniyede tamamlayabildiği zeka testinde kaç hayvan olduğunu doğru tespit edebilecek misiniz? Beyninizi kandırmaya çalışacak renk ve şekil oyunları arasında doğru tespit yapabilme için 12 saniyelik süreniz başladı.

Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

ÜSTÜN ZEKALILAR TARAFINDAN ÇÖZÜLEBİLİYOR

Akıllara durgunluk verecek ve sizi zorlayacak zeka testi için hazır mısınız? Yalnızca konsantre olarak doğru sonuca ulaşabileceğiniz bu zeka testinde yemyeşil yağmur ormanları görüntüsü bulunmaktadır. Bu görsele saklanmış olan hayvanları bulmanız gerekmektedir. Sadece 12 saniyelik sürede kaç hayvan tespit edebilirsiniz?

Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!

12 SANİYEDE DOĞRU SONUCA ULAŞ

Zihin gücü yüksek ve gözlem becerileri kuvvetli bireylerin doğru sonuca ulaşabildiği IQ testinde zorlanabilirsiniz. Saniyelerin su gibi akacağını unutmayın. Süre bir yandan ilerlerken görselde nesli tükenmekte olan kaç hayvan görüyorsunuz?

Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!Dedektif olacağınız zeka testi: Ormandaki 16 kaplanı 21 saniyede görebilen %4’lük dilime giriyor!

SONUCA RAMAK KALDI

Testi çözmekte zorlandığınızı biliyoruz. Kaç hayvan bulmanız gerektiğini de bilmediğiniz için tedirgin ve şüpheci olabilirsiniz. İşte bu testin büyüsü de burada başlıyor. Artık son saniyeler...

3...

2...

1...

Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!

SÜRE BİTTİ, KAÇ HAYVAN BULDUNUZ?

Zeka testi için verilen sürenin sonuna geldik. Testte toplam 4 hayvan bulunuyordu. Bulanları tebrik ederiz. Bulamayanlar için de cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi gerçekleri itiraf etme zamanı; siz kaç saniyede kaç hayvan bulabildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 12 saniyeden önce buldum daha da arıyorum var mı diye
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    4 tane buldu
    Cevapla
  • DesirE 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla zeka da deliliğe sebep olur. Çok akıllı aramayın öyle
    Cevapla
  • EEE 1 yıl önce Şikayet Et
    Maymünun önündeki Kaplumbağayı bir tek ben mi görüyorum
    Cevapla
  • Bibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende gördüm merak etme
    Cevapla
  • yabancı 1 yıl önce Şikayet Et
    sağ alt köşedeki sincap ı niye işaretlemediniz ben 5 tane buldum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı