Zeka testindeki gizli ayıyı 5 saniyede bulabilecek kadar keskin gözlü müsünüz? Başarılı olup olmadığınızı görme vakti geldi!

Zeka testi görselinde gizli bir ayı vardır. Bu ayıyı bulmanız için 5 saniye süre verilmiştir. Testin sonunda avcı kadar keskin gözlü olup olmadığınızı anlaşılacak. Peki IQ testini çözebileceğinize inanıyor musunuz? İşte akıl yorucu zeka testi!

Zeka testindeki gizli ayıyı 5 saniyede bulabilecek kadar keskin gözlü müsünüz? Başarılı olup olmadığınızı görme vakti geldi!
Zeka testindeki gizli ayıyı 5 saniyede bulabilecek kadar keskin gözlü müsünüz? Başarılı olup olmadığınızı görme vakti geldi!
GİRİŞ 24.06.2023 09:20 GÜNCELLEME 24.06.2023 09:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden olan optik illüzyonda beynin algılamasını zorlaştırmak için çeşitli renk, desen ve şekiller kullanılır. Beyni orada bulmaya çalıştığı şeyi fark etmemesi için özel olarak tasarlanan optik illüzyonlar, algılama sistemini zorlamaktadır. Bu zeka testinde sizden resimdeki gizli ayıyı 5 saniyede bulmanız beklenmektedir. Hazırsanız, süreniz başladı.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ AYIYI BUL

Zeka testinde aslında göz önünde olan ama algılamayı zorlaştıracak şekilde gizlenen ayıyı fark etmeniz gerekmektedir. Hazırlanan resimde ormanda bir avcının çömelmiş ve nişan almış şekilde olduğu görünmektedir.  Peki gizli ayı nerede?

IQ TESTİ İÇİN 5 SANİYE SÜRENİZ VAR

Buradaki gizli ayıyı ilk bakışta bulmanız oldukça zordur. Ormanda saklı olan ayıyı fark etmeniz için 5 saniye süreniz vardır. Pratik zekalı ve ileri görüşlüyseniz kolaylıkla zeka testinde başarıya ulaşacaksınız. Ama 5 saniye süreniz olduğunu unutmayın.

FARKLI BAKMALISINIZ

Sürenin hızla akıp gittiğini unutmamalısınız. Başarı sağlamak için farklı bakmalı ve değişlik açılardan düşünmelisiniz. Çünkü bazen her şey göründüğü gibi olmamaktadır. Bakış açınızı ne kadar değiştirebilirsiniz?

Son 3...

2...

1...

Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

CEVABI KİMLER BULDU?

Verilen sürenin sonuna geldik. 5 saniyede gizli ayıyı görenleri tebrik ederiz. Oldukça kıvrak bir zekaya  sahipsiniz. Göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla zeka testi çözerek kendinizi geliştirmelisiniz.

Peki siz kaç saniyede ayıyı görebildiniz veya görebildiniz mi? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!Yüksek IQ gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 15 saniyede 3 hamlede pastayı 8 parçaya bölüyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7
  • mmed 10 ay önce Şikayet Et
    ayıyı düz yapıp adamı amuda kalkmış gösterseniz mantıklı olurdu
    Cevapla
  • Ruhi 10 ay önce Şikayet Et
    Ters duran ayı normal hayatta mümkün olmadığı için kimse zekasında ya da keskinliğinde sorun aramasın.
    Cevapla
  • kırkbir 10 ay önce Şikayet Et
    3 saniye de fark ettim
    Cevapla
  • atma birader 10 ay önce Şikayet Et
    atıyorsun
    Cevapla
  • Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    3 saniyede farkettiysen bence zeki değil anormal bir insansın. Bir psikiyatriste git bence...
    Cevapla
  • Selim 10 ay önce Şikayet Et
    bir kurnazlık olduğunu fark ettim. Tersten bakınca görünüyormuş.
    Cevapla
  • hhüseyin 10 ay önce Şikayet Et
    Hadi be öyle ayı mı olur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi