İki resim arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulacak kadar dikkatli misiniz? Konsantrasyon ölçen zeka testi ile eğlence vakti

Zeka testi olarak hazırlanan görsel aynı gibi görünürken aslında aralarında 6 fark bulunmaktadır. Bu 6 farkı bulmak için 11 saniye süre verilmektedir. Dikkatinizin ölçüleceği zeka testi ile gerçekleri görmeye hazır mısınız?

İki resim arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulacak kadar dikkatli misiniz? Konsantrasyon ölçen zeka testi ile eğlence vakti
İki resim arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulacak kadar dikkatli misiniz? Konsantrasyon ölçen zeka testi ile eğlence vakti
GİRİŞ 03.06.2023 10:28 GÜNCELLEME 03.06.2023 10:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden olan "farkı bul" ile keyifli anlar yaşamaya hazır mısınız? Yan yana yerleştirilen iki görsel arasında toplam 6 fark bulunmaktadır. 11 saniyede bu farkların hepsini bulmanız gerekmektedir. Dikkatinize ve gözlerinizin keskinliğine güveniyorsanız süreniz başladı.

İKİ RESİM ARASINDAKİ 6 FARKI BUL

Çocuklar ve yetişkinler tarafından çözülebilecek zeka testinde problem çözme kapasitesi ölçülmektedir. Zihinsel çevikliğinizi ve beyninizin günlük işlevlerinin gelişmesine katkı sağlayacağınız zeka testleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sizden görseller arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulmanız istenmektedir. Böylelikle ne kadar dikkatli olduğunuz da ortaya çıkacak.

ZEKA TESTİ ÇÖZMENİN PÜF NOKTASI

Yukarıda hazırlanan görsel ilk bakışta aynı gibi algılanabilir. Daha dikkatli bakmaya başladığınızda ise farklı noktaları tespit etmeye başlayacaksınız. Bu zorluğu aşmanın püf noktalarından biri resmi bölümlere ayırarak tarama yapmak olacaktır.

SÜRE HIZLA İLERLİYOR

Bazı farklar hemen belli oluyorken kimisini ayırt etmek zorlayıcı ve zaman alıcı olmaktadır. Birkaç tanesini gördünüz ama ötekileri göremediyseniz telaşlanmayın. Resmi tekrar inceleyin ve dikkatinizi çeken farkları unutmayın.

İyi gözlem becerilerine sahipseniz verilen sürede farkların tamamını göreceksiniz. Sürenin sonuna yaklaştığımızı vurgulamak isteriz. Biraz daha acele etseniz iyi olacak.

25 saniyede akvaryumdaki tek balığı bulabilen neredeyse yok! Süreyle boğuşacağınız zeka testi için nefesler tutuldu25 saniyede akvaryumdaki tek balığı bulabilen neredeyse yok! Süreyle boğuşacağınız zeka testi için nefesler tutuldu

6 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. 11 saniyede 6 farkı bulanları tebrik ediyoruz. Bulamayanlar için daha fazla zeka testi çözmesi gerektiğini de hatırlatmak isteriz. Peki siz kaç saniyede kaç fark bulabildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşın.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • Deli Dumrul 10 ay önce Şikayet Et
    Ben bu bulmacaların önce cevabına bakıp, sonra 5 saniyede buluyorum. ;)))
    Cevapla
  • Gayserili 10 ay önce Şikayet Et
    15 saniye
    Cevapla
  • emruk 10 ay önce Şikayet Et
    kedinin sağ ayağında tırnak var. ilkinde yok... 7. fark..
    Cevapla
  • yelmer 10 ay önce Şikayet Et
    10 saniyede hepsini buldum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!