Zeka testi görselinde bir numara gizli! Gizli numarayı bulmak için verilen süre sadece 11 saniye

Zeka testi sosyal medyada viral oldu. Gözlem becerisi kuvvetli bireyler tarafından çözülebilen zeka testi görselinde bir numara bulunmaktadır. Gizlenmiş olan numarayı fark etmeniz için verilen süre sadece 11 saniye! Verilen sürede gizli numarayı görebilecek misiniz?

GİRİŞ 15.06.2023 09:32 GÜNCELLEME 15.06.2023 09:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Zeka testleri gün geçtikçe daha çok ilgi çekmeye başladı. Gizli olan şeyleri bulma konusunda yetenekli misiniz? Ayrıntıları seven ve bulmacalardan zevk alan biriyseniz hazırlanan bu zeka testi tam size göre! Hazırlanan zeka testinde gizli bir numara bulunuyor. Bu numarayı bulmanız için size 11 saniye süre verilmiştir. Hazırsanız zeka testi süresi başlasın!

ZEKA TESTİ GÖRSELİNDEKİ GİZLİ NUMARAYI BUL

Meraklı olanlar için keyifle yapacakları bir zeka testi hazırladık. Dikkatli ve gözlem becerisi yüksek bireyler tarafından kolaylıkla çözülebilen zeka testi görselinde bir numara bulunmaktadır. İlk bakışta sadece kırmızı bir alan gibi görünen fotoğraftaki gizli numarayı bulmanız gerekmektedir.

11 SANİYE SÜRENİZ VAR

IQ testini çözmeniz için size 11 saniye süre tanınmıştır. Zorlayıcı ama bir o kadar da keyif verici zeka testi için gözlerini kısarak gizlenmiş numarayı görmeye çalışın. Grenli bir dokuya sahip olan kırmızı yüzeyde parazitler arasındaki numarayı görmeniz zorlaştırılmaktadır. Sürenin ilerlediğini unutmadan ayrıntılardan yola çıkarak doğru sonuca ulaşın.

SÜRE BİTERKEN ACELE ETMEYE ÇALIŞIN

Sürenin sonuna geldiğimiz zeka testinde bazı sayıları çözdüğünüzü tahmin ediyoruz. Tam sayıya ulaştığınıza inandığınızda aşağıdaki cevap görselinden sonucunuzu teyit edebilirsiniz. Şimdi son kez görselde gözlerinizi gezdirip sonuca bakın.

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

DOĞRU CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Test için verilen sürenin sonuna geldik. Eğer gizli numarayı görebildiyseniz öncelikle tebrik ederiz. Göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki siz hangi sayıyı gördünüz, kaç saniye sürdü? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 21
  • Şevket 10 ay önce Şikayet Et
    331' i 2 sn de. 5'i 5 sn de
    Cevapla
  • murat 10 ay önce Şikayet Et
    sayfayı açmamla birlikte 3315
    Cevapla
  • VATANDAŞ 10 ay önce Şikayet Et
    2 sn sürdü
    Cevapla
  • Aaa 10 ay önce Şikayet Et
    3 saniyede 3313
    Cevapla
  • Gül 10 ay önce Şikayet Et
    1saniye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu